- Makaleler
- 2
Bu gibi sorunlar her zaman her yerde olabilir ama en önemlisi firmanın müşteriye karşı tutumudur.
Tabi ki olabilir, aynen dediğiniz gibi önemli olan bize yaklaşımları. Ben bu tutumdan hiç memnun olmadığım için, hatta sorunun benden olacağını ima ettikleri için (tüm ispatlarım olduğu halde) bu konuyu açtım.Bu gibi sorunlar her zaman her yerde olabilir ama en önemlisi firmanın müşteriye karşı tutumudur.
Muhtemelen öyle.belkide iade olmus urundur ?
Bende Ryzen 5 2600 CPU aldım oradan gayet sıfır, el deymemiş olduğu belliydi.Siteden dün Ryzen 5 2600, Z211 hopörler aldım. Sorun yaşamam umarım.
Teşekkürler. Umarım hocam, durup dururken nelerle uğraşıyorum, bilgisayarı da çalışma bilgisayarı olarak kullanacaktım. Mevcut bilsayarımı parçalayıp bileşenlerini sattım, bunu kurdum derken böyle oldu.Geçmiş olsun hocam. Umarım bu hatayı düzeltirler.
Her yerde şikayet var Hepsiburada adına. Hep en iyisi denildi, sanırım bundan sonra da en güvensiz denilecek, oraya doğru gidiyorlar.Yalnız Hepsiburada da son zamanlarda iyice güvensizlik vermeye başladı. Böyle giderse herkes Amazon'dan alışveriş yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.