Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi

Bu konuyu gördükten sonra içime bi korku düştü.Bende MSI Armor RX 580 8GB siparişi verdim.Umarım bi sorun çıkmaz.

Bu gibi sorunlar her zaman her yerde olabilir ama en önemlisi firmanın müşteriye karşı tutumudur.
Tabi ki olabilir, aynen dediğiniz gibi önemli olan bize yaklaşımları. Ben bu tutumdan hiç memnun olmadığım için, hatta sorunun benden olacağını ima ettikleri için (tüm ispatlarım olduğu halde) bu konuyu açtım.

Tabi ki nelerle karşılaşıyorlar, ne sorunlarla uğraşıyorlar tahmin edebiliyorum, fakat bi incelemeden sonra hareket etseler, bizimde psikolojimizi etkilemeseler daha güzel olacak.

Bakalım göreceğiz, indirimli almıştım şimdi 300 - 400 TL fiyat yüksek, olan yine bize olacak.
belkide iade olmus urundur ?
Muhtemelen öyle.
Siteden dün Ryzen 5 2600, Z211 hopörler aldım. Sorun yaşamam umarım.
Bende Ryzen 5 2600 CPU aldım oradan gayet sıfır, el deymemiş olduğu belliydi.
@Hepsiburada ne zaman işleme almayı düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Umarım bu hatayı düzeltirler.
Teşekkürler. Umarım hocam, durup dururken nelerle uğraşıyorum, bilgisayarı da çalışma bilgisayarı olarak kullanacaktım. Mevcut bilsayarımı parçalayıp bileşenlerini sattım, bunu kurdum derken böyle oldu.

Online eğitimlerim, işlerim hep askıda kaldı. Hala haber yok 😑

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı