Öyle çok güvenmeyin derim, burası yeri değil ama iade ürünleri sıfır diye satan da aynı platform.Aynen bende 3 kurus fazla olsun diyorum satıcıyı Hepsiburada olarak belirleyip alışverişimi yapıyorumSorun yaşamadım.
Öyle çok güvenmeyin derim, burası yeri değil ama iade ürünleri sıfır diye satan da aynı platform.Aynen bende 3 kurus fazla olsun diyorum satıcıyı Hepsiburada olarak belirleyip alışverişimi yapıyorumSorun yaşamadım.
Bu tarz durumlar tamamen zaman kaybı ürün ile tüketici hakem heyetine gidilip belgeler ile direk nakit parasını alır evet süreç biraz uzar ama hepsiburada'nın insiyafiine kalmaktan iyidir. Birde hijyenik ürün diyip onun arkasına sığınıyorlar.İşte hocam, arkadaş iade almıyorlar demiş ya. Böyle yapınca iade alıyorlar.Bu tar
Doğrudur Türk mantığı başımıza gelmeden akıllanmayızÖyle çok güvenmeyin derim, burası yeri değil ama iade ürünleri sıfır diye satan da aynı platform.
Amazon da aynısını yapıyor.Öyle çok güvenmeyin derim, burası yeri değil ama iade ürünleri sıfır diye satan da aynı platform.
Bunu Hepsiburada bilemez, satıcıdan beyan gelen ürün başka; satıcı gerçeği söylemiyorsa bu durum normal.@B 52 Stratofortress HB ile iletişime geçmiş ve satıcıyı savunmuşlar. Neden çamur atmamalıyız?
Hepsiburada'ın aksine iade ama kullanılmış ürün olmuyorlar.Amazon da aynısını yapıyor.
Kulaklıkta "ürün kalitesini beğenmedim" vb. sebeplerle iade veremezsiniz. Hijyen bakımından istisnai bir ürün iadede.Yahu ürünü iade et bu kadar basit, ürünün kalitesini beğenmedim de. Bir kere hatan şu eğer ürün farklı gönderilmesine rağmen açıp kullandıysan bir kendinde ara hatayı ben bu ürünü istemedim deyip iade ettiğin gibi seve seve alacaklar başka çözümü yok![]()
Satıcı aksini iddia ediyor diye herkesi dolandırsın o zaman. Bu mudur mantık?Bunu Hepsiburada bilemez, satıcıdan beyan gelen ürün başka; satıcı gerçeği söylemiyorsa bu durum normal.
Birkaç hafta önce konusunu açmıştım. Kullanılmış ve bozuk tıraş makinesini yolladı bana Amazon. Satıcı da Amazon'un kendisiydi. İnternette bir sürü şikayet görebilirsin bununla alakalı. Yurt dışında iadelerden gelen ürünler için depoları var, iade ürünleri daha ucuza satıyorlar 2. el etiketiyle. Türkiye'de ise iade ürünü bir başkasına yolluyorlar. Benim tıraş makinesi başkasına yollanmıştır bile şimdiye.Hepsiburada'ın aksine iade ama kullanılmış ürün olmuyorlar.
İşin aslı ortaya çıkana kadar Hepsiburada'dan ne yapmasını bekliyorsunuz acaba?Satıcı aksini iddia ediyor diye herkesi dolandırsın o zaman. Bu mudur mantık?
Dolandırıcı adam dolandırıcı olduğunu itiraf etmiyor diye haklı mı yani?
Doğrudur, aksini iddia edebilmem için bir dayanağım bulunmuyor.Birkaç hafta önce konusunu açmıştım. Kullanılmış ve bozuk tıraş makinesini yolladı bana Amazon. Satıcı da Amazon'un kendisiydi. İnternette bir sürü şikayet görebilirsin bununla alakalı. Yurt dışında 2. bir depoları var iade ürünleri daha ucuza satıyorlar 2. el etiketiyle.
Türkiye'de ise iade ürünü bir başkasına yolluyorlar. Benim tıraş makinesi başkasına yollanmıştır bile şimdiye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.