Çözüldü Her crack oyunda virüs var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MetehngGll

Picopat
Makaleler
1
Merhabalar. The Amazing Spider-Man 2 oyununu oynamak istiyorum ama Steam'de, başka hiçbir yerde yok. Mecbur crack kalıyor ama virüs'ten korkuyorum. Virüs girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten onları desteklemiyorum. Satamayacağını bile bile 900 TL'ye satmaları sıkıntı. Cyberpunk 2077 güzel bir örneği. Bizler satın alabilelim diye gayet ucuz yaptılar fiyatı.
Satmayacağını bile bile :D
Anlamadığın nokta şu; Kaliteli oyunlar için satış adedinin pek bir önemi yok zaten satışı garanti. Türkiyeden en fazla 2m satış kaybeder o da pek bir etki etmez. Adam o oyundan x birim kar elde etmek istiyor/etmesi lazım, burada sorun ne?

Artı -2 Eksi
Ulan çok biliyorsunuz. Bu ülkede herkes sizin gibi oyuna büyük meblağlar verecek parayı bulamıyor. Bir de Among Us oynasın yazmış. Aylık oyuna 10 TL verecek paran olsaydı ah orjinal oynardın. Tok açın halinden anlamaz. Şimdi gelip bana saçma sapan duyar kasacak. Bu ülkede herkes sen gibi oyuna verecek para bulamıyor.

Artı -1 Eksi
Satmayacağını bile bile :D
Anlamadığın nokta şu; Kaliteli oyunlar için satış adedinin pek bir önemi yok zaten satışı garanti. Türkiyeden en fazla 2m satış kaybeder o da pek bir etki etmez. Adam o oyundan x birim kar elde etmek istiyor/etmesi lazım, burada sorun ne?
Senin mantığına göre parası olan oynar parası olmayan izler yani. 🙂 Fiyatı uygun olsa bir şey söylemem zaten.

Ulan çok biliyorsunuz. Bu ülkede herkes sizin gibi oyuna büyük meblağlar verecek parayı bulamıyor. Bir de Among Us oynasın yazmış. Aylık oyuna 10 TL verecek paran olsaydı ah orjinal oynardın. Tok açın halinden anlamaz. Şimdi gelip bana saçma sapan duyar kasacak. Bu ülkede herkes sen gibi oyuna verecek para bulamıyor.
Hahahaha, üstteki arkadaş en azından tartışmaya değecek bir tip. He koçum he.

Artı -1 Eksi
Antivirüs? 😱😱 Crackli dosyalar her zaman antivirüs engeller.

Her zaman mı? O zaman antivirüs ne işe yarar ki? Yanlış bilgilendirme. Zaten Windows Defender engeller. En kötü kendi yüklediğin antivirüs engeller.

Senin mantığına göre parası olan oynar parası olmayan izler yani. 🙂
Oyun oynamak zorunlu değildir, oynamazsan ölmezsin. Neden yemekler ücretsiz dağıtılmıyor? Ve ya su? Ölürsün eğer bunlar olmazsa? Olmadığı için ölüyor zaten binlerce insan? Eğer teist isen zaten tanrının kurallarını ihlal ediyorsun. Etik kısmı hiç katmıyorum :D

Artı -2 Eksi
Yok, insanların niyetleri farklı. Burada mesele yapımcıya para gitmiş mi gitmemiş mi değil. Senin o oyunu para vermeden bir şekilde oynayabilmen dert oluyor millete. Yapımcıyı düşünen, oyun fiyatlarında bölgesel indirime gidilmesini uygun görür ki; yapımcı firma, korsan kullanıcılarının bir kısmından da gelir elde edebilsin.

Oyun oynamak zorunlu değildir, oynamazsan ölmezsin. Neden yemekler ücretsiz dağıtılmıyor? Ve ya su? Ölürsün eğer bunlar olmazsa? Olmadığı için ölüyor zaten binlerce insan? Eğer teist isen zaten tanrının kurallarını ihlal ediyorsun. Etik kısmı hiç katmıyorum :D
Çünkü onlar ana ihtiyaç. Para kazanıyorsun ve ana ihtiyaçlarını gideriyorsun. Türkiye şartlarında ana ihtiyaçlarını zor giderebiliyorsun. Adam zaten parasızlık problemi var ve canı sıkıntıda. Adam ne yapsın? Ne oynasın? Bitki gibi yaşamasını istiyorsunuz galiba.

Artı -3 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı