- Katılım
- 26 Mart 2017
- Mesajlar
- 3.008
- Makaleler
- 11
- Çözümler
- 10
Benim anlamadığım şey neden teşekkür butonu yok?
Beğeni butonu var. Aynı işlevi görüyor sayılır.Benim anlamadığım şey neden teşekkür butonu yok?
Beğeni veya muhteşem atabilirsin.Benim anlamadığım şey neden teşekkür butonu yok?
Haklısın dostum. Onları bulsam Wikipedia'da sayfa açıp "İşte Her Şeyin Yerini Bilen İnsanlar" diye yazacağım.Emojileri kullanacak olgunlukta üyeler olsa, eyvallah. Ama yok, bunu hepiniz biliyorsunuz.
Tuhaf ötesi tuhaf. Tuhaf çarpı tuhaf. Tuhaf üzeri tuhaf. Off aynı yerde takılıp kaldım.Evet. Çok yerinde bir konu önüne gelen konuya gülücük atan var. Geçen şu konuyu açmıştım adam bu konuya bile gülücük atıyor tuhaf.
Başıboş köpekler çocuğun burnunu kopardı
Ağrı'da başıboş köpekler çocuğa saldırdı. Çocuğun burnu koptu sinirler zarar gördüğü için burnu dikilemedi. Az önce bu haberi gördüm içim parçalandı çocuğun hayatı bir anda tersine döndü okul hayatı vb. çok zorluk yaşayacak. Başıboş dolaşan köpek Bünyamin’in burnunu kopardı! Sokak köpekleri...www.technopat.net
Düşünceye katılmayanlar için olumsuz parmak işaretini de emoji olarak getirirseniz, bu sorunu çözmüş, bundan muzdarip olan birçok kişiyi de bu durumdan kurtarmış olursunuzHer mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi.
Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.