Her şeyin ateş pahası olması

@Soft Donanım, ciddi yorum atmadım zaten :D bu tarz yorum atabilecek biri değilsiniz bildiğim kadarıyla. Şaka bir yana işi telefona vs. bağlamaları da ayrı ironik zaten. Millet taksitle vs. alıyor telefonu falan. Bugün markete de gittim, markette taksitle tuvalet kağıdı satılıyordu.

S*çmak için bile para ödüyoruz.

Her şey aşırı pahalanmış, uzun bir süre sonra Starbucks ve Burger King'e gideyim dedim. Bir baktım cebimden 90 TL uçmuş, sonumuz hayır olsun. Faturalar desen onlar da ateş pahası.
Dün faturam 872 geldi diye konu açtım. Bazı zekiler az kullan dediler. Siz de bu durumda az yiyin hocam. :D

@Bloodlinee hayvanın yemeğine de göz dikiyorlar. Denecek bir şey yok.
@reddline işte mesela şu ki geçen aya göre 25 kW az kullanmışım ve faturam 100 küsur falan daha fazla geldi :D Düşünerek yorum atmıyorlar.

@Bloodlinee hayvanın yemeğine de göz dikiyorlar. Denecek bir şey yok.

Kendilerini istemıyorlar daha. Köpek beni takip ediyordu eve girdim kapının önünde beklediler dışarıya yukarı kadar çıktım takip etmeye devam ettiler. Teyze camdan bunları götür diye bağırıyor: (.
Daha bugün yaşandı bu olay.

@121114, hayvanlardan falan ne istediklerini de anlamış değilim zaten.

Karşıma telefonunu çıkar diyen birisi çıkarsa kendimi tutamayıp telefonu kafasında kırarım. Başını alır telefonun :D. Nefret ediyorum ampüllülerden ve telefonu çıkar diyenlerden.
Hocam yapmayın telefonunuza yazık😀
Kendilerini istemıyorlar daha. Köpek beni takip ediyordu eve girdim kapının önünde beklediler dışarıya yukarı kadar çıktım takip etmeye devam ettiler. Teyze camdan bunları götür diye bağırıyor: (.
Daha bugün yaşandı bu olay.
Bize çektiriyorlar bari hayvanlara çektirmesinler.

@515538, evet. Birçok sefer gittim, her seferinde de yalnız gittim. 🥺

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı