Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Şu fotoğraf olayını merak ettik cidden bir yandan korkmuyor değilim. :D

Ne yazarsak bulabiliriz acaba bu saatte bakmam elbet sabah falan bakarım.

Ben değilde babam yaşamış çocukken onların evi köydeymiş köy evlerinin tuvaleti de dışarıda. Babam hep erkenden yatarmış korkarmış gece. Korkuturlarmış burası sahipli falan diye. Köyde öyle bir yerde ki bildiğin iki dağın arasında. Bir gün dedemler gece yarısı babamdan habersiz misafirliğe gitmişler. Tuvalete kalkmak için uyanmış kimse yok evde. Beklemiş bayağı gelmelerini falan ama gelmemişler. Babam kapıyı açmış tam kapının 10-15 adım ilerisinde asker kılıklı bir adam babama bakıyormuş kasketli, uzun çizmeli, pala bıyıklı falan. Rahmetli o korkuya altına kaçırmış. O günden beri bir tırsaklığı vardı köye karşı.

Şu fotoğraf olayını merak ettik cidden bir yandan korkmuyor değilim. :D

Ne yazarsak bulabiliriz acaba bu saatte bakmam elbet sabah falan bakarım.
Cin çağırma duası şaka yaz. Mavi tonlu bir fotoğraf. Şaka yazmamın nedeni gerçekleri çıkar başına bela alırsın.
Fotoğraf neydi?
Sen de aynı şekilde yazarsan bulabilirsin.

Ben değil de babam yaşamış çocukken onların evi köydeymiş köy evlerinin tuvaleti de dışarıda. Babam hep erkenden yatarmış korkarmış gece. Korkuturlarmış burası sahipli falan diye. Köyde öyle bir yerde ki bildiğin iki dağın arasında. Bir gün dedemler gece yarısı babamdan habersiz misafirliğe gitmişler. Tuvalete kalkmak için uyanmış kimse yok evde. Beklemiş bayağı gelmelerini falan ama gelmemişler. Babam kapıyı açmış tam kapının 10-15 adım ilerisinde asker kılıklı bir adam babama bakıyormuş kasketli, uzun çizmeli, pala bıyıklı falan. Rahmetli o korkuya altına kaçırmış. O günden beri bir tırsaklığı vardı köye karşı.

Olma ihtimali olan bir olay gerçekten benim de bir yakınım yaşamıştı bir teyzemiz var kocasıyla birlikte yaşıyor oğullları askerde el bombası ile şehit edildi teyze çok üzülmüştü bir gün kocasıyla birlikte salona girdiklerinde o şehit edilen abiyi görmüşlerdi hatta inanmayıp diğer çocuklarını çağırmışlar o da aynı biçimde görmüş kapıyı kapatıp salondan çıkmışlar abi bir 2 3 saat oturup sonra gitmişti.

Bir gün eve bir hoca geldi benim yattığım odaya sirke döktü gitti. Neyse ben inanmıyorum hacıya hocaya o gece bir fısıltı duydum arapça gibi birkaç kelime dedi sonra sol tarafımdan yavaşça bir şey içime giriyor diye hissettim, ben tabii o an felak, nas ne biliyorsam okuyom. Tabiri caizse o gece altıma sı*tım. Herhalde o gece ne olduğunu bilirsin sen bastı beni.

6 veya 7 yaşındayken gece yarısı uyandım. Uyandığımda da bembeyaz kıyafetli doktora benzeyen birisi diyebilirim, başucumda bana doğru eğilmiş, bakıyor. Ne olduğunu anlamadım geri yattım, çocuk aklıyla yattım gözümü kapadım, onu görmemiş gibi yapiyim belki gider dedim, 30 saniye sonra tekrar gözlerimi açıp baktığımda yoktu. Garipti ama kesinlikle gördüğüme eminim. Hayal falan değildi. Zaten böyle bir hayal nasıl olur?

Bir de daha birkaç gün önce markete gittim kapıda bir yüreteç vardı dedim heralde içeri giren biri bıraktı sonra içeri girdim yaşlı bir amca yürüteç kesin onun çünkü alışveriş arabasını yürüteç gibi kullanıyordu. Sonra yanına gittim yardımcı oluyummu amca dedim salep aradım bulamadım, sonra kasaya gittim bir baktım amca yok marketten dışarı çıktım yürüteçde yok dışarıda, denen o ki ben o gün kime yardım ettim.

6 veya 7 yaşındayken gece yarısı uyandım. Uyandığımda da bembeyaz kıyafetli doktora benzeyen birisi diyebilirim, başucumda bana doğru eğilmiş, bakıyor. Ne olduğunu anlamadım geri yattım, çocuk aklıyla yattım gözümü kapadım, onu görmemiş gibi yapiyim belki gider dedim, 30 saniye sonra tekrar gözlerimi açıp baktığımda yoktu. Garipti ama kesinlikle gördüğüme eminim. Hayal falan değildi.

Konuyu troller basmış bu arada, yazık. Forumun İQ seviyesi gitgide düşüyor bakalım daha ne kadar düşecek.
Burası konu dışı. İsteyen istediği şakayı yapabilir. Konu amacından biraz sapıyor ama yapacak bir şey yok.

Peki ben genele bir soru sormak istiyorum. Sizce neden bu olaylar sizin başınıza geldi? Öncesinde yaptığınız ve bu olayları tetiklediğini düşündüğünüz şeyler var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı