Cin çağırma duası şaka yaz. Mavi tonlu bir fotoğraf. Şaka yazmamın nedeni gerçekleri çıkar başına bela alırsın.Şu fotoğraf olayını merak ettik cidden bir yandan korkmuyor değilim.
Ne yazarsak bulabiliriz acaba bu saatte bakmam elbet sabah falan bakarım.
Sen de aynı şekilde yazarsan bulabilirsin.Fotoğraf neydi?
Ben değil de babam yaşamış çocukken onların evi köydeymiş köy evlerinin tuvaleti de dışarıda. Babam hep erkenden yatarmış korkarmış gece. Korkuturlarmış burası sahipli falan diye. Köyde öyle bir yerde ki bildiğin iki dağın arasında. Bir gün dedemler gece yarısı babamdan habersiz misafirliğe gitmişler. Tuvalete kalkmak için uyanmış kimse yok evde. Beklemiş bayağı gelmelerini falan ama gelmemişler. Babam kapıyı açmış tam kapının 10-15 adım ilerisinde asker kılıklı bir adam babama bakıyormuş kasketli, uzun çizmeli, pala bıyıklı falan. Rahmetli o korkuya altına kaçırmış. O günden beri bir tırsaklığı vardı köye karşı.
Burası konu dışı. İsteyen istediği şakayı yapabilir. Konu amacından biraz sapıyor ama yapacak bir şey yok.6 veya 7 yaşındayken gece yarısı uyandım. Uyandığımda da bembeyaz kıyafetli doktora benzeyen birisi diyebilirim, başucumda bana doğru eğilmiş, bakıyor. Ne olduğunu anlamadım geri yattım, çocuk aklıyla yattım gözümü kapadım, onu görmemiş gibi yapiyim belki gider dedim, 30 saniye sonra tekrar gözlerimi açıp baktığımda yoktu. Garipti ama kesinlikle gördüğüme eminim. Hayal falan değildi.
Konuyu troller basmış bu arada, yazık. Forumun İQ seviyesi gitgide düşüyor bakalım daha ne kadar düşecek.
Yanlış görmüşüm, troll yokmuş. Veya ben görmedim. Şahsen siz bunların şakasına katlanmak istiyorsanız katlanın. Yerinizde ben olsam raporu basardım. Konu dışı falan bahane. Yine de sizin tercihiniz.Burası konu dışı. İsteyen istediği şakayı yapabilir. Konu amacından biraz sapıyor ama yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.