Hiç sevgilisi olmamışlar gelin toplanalım

18 şu an.
2 sene önce falan yaşandı olay tersledim derken yanlış oldu o bana yaklaşınca ben uzaklaşıyordum nedenini bende bilmiyorum çirkin kız da değildi yani neyse.

Hocam bu sevgili konularına girip tavsiye olarak sapla yazmak neden bu kadar zevkli. Normalde yazıyordum sürekli geçen bi mod uygunsuz üsluptan ban atmış.
Valla bu artık art niyettir öyle değil mi?
Bunları dedim ya yarın gereksiz mesajdan 4 tane ban.
 
18 şu an.
2 Sene önce falan yaşandı olay tersledim derken yanlış oldu o bana yaklaşınca ben uzaklaşıyordum nedenini bende bilmiyorum çirkin kız da değildi yani neyse.
Üniversite sınavına hazırlanıyorsunuz muhtemelen bence sevgili olmadığınız iyi olmuş sınav zamanında kafanız hep sevgilide olurdu. Zaten Üniversite'ye gidince %90 ihtimalle ayrılıyorsunuz.
 
İlişkinin getirdiği yük, dertler insanı yoruyor be. Karşı taraf yükünde yardım etmezse "bitse de gitsem" moduna giriyorsun ki çok kötü bir ruh hali. Bu yüzden aman diyeyim aceleye getirmeyin bu işleri. Hele ergen dostlarım, yapmayın.
Katılıyorum, aynı şey dostluk ilişkileri için de geçerli.

Benim görüşüm:
 
Olsa iyi olurdu, ama hoş, bir yandan onların kaprisini çekemem diyorum. Arkadaşlarım çok şikayetçi oluyorlardı bazen sevgililerinden.

Bence olsa daha iyi olabilir ama bize genelde tost peyniri kızlar denk geliyor. Adam akıllı gelse sıkıntı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı