Hiç yazılım bilmeyen biri ne yapmalı?

Evet arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum lakin hiçbir bilgim yok. 5-6 ay önce bir hevesim vardı YouTube'dan C# derslerine başlayacaktım PC bozuldu. Şimdi yeniden heveslendim öğrenmek istiyorum ne yapmam lazım? Biraz bilgi verir misiniz?

Telefonun üzerinden Python'a başlayabilirsin, veya kurslardan izleyerek öğreniyorsan not alabilirsin.

En baştan kodlama öğrenmek istiyorsanız. Bilgisayarın tanımından başlayıp, algoritma öğrenip, flowchartta algoritmalarınızı uygulamalı olarak deneyip, akış şemasını C# kodlama diline geçirebilirsiniz. Youtube 0 dan C# ve programlama yazarsanız öğrenebilirsiniz.
Önerdiğiniz bir kanal var mı?

Python ile başla rahat edersin. Sakın C# ile başlama çok zorlanırsın.

Önerdiğiniz bir kanal var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle bununlar başla ön bilgin olsun.
Sonra bu seri ile devam et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Python ile başla rahat edersin. Sakın C# ile başlama çok zorlanırsın.

Öncelikle bununlar başla ön bilgin olsun.
Sonra bu seri ile devam et.

Tamamdır hocam. Şimdi benim Python'dan başlama amacım nedir? Ne farklar var aralarında?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı