i9 9900K ve RTX 2080Ti sistem yeniden başlatma sorunu

Daha fazla  
Sistemi kurdum, herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat oyunlar da PC aniden reset atıyor.
Sistemim:
i9-9900K İşlemci
z390 gaming edge ac Anakart
2x8GB Corsair 3200 RAM
750W 80 plus gold PSU
RTX 2080ti ekran kartı

Sosyal medya hesaplarımı güvenlik sebebiyle paylaşmıyorum. Moderatör olduğum dönemde daha önceden paylaşmadığım halde bir şekilde gerçek sosyal medya hesaplarımı bulan kişiler tarafından hakaretlere maruz kalmıştım. Ayrıca yine sosyal medya üzerinden özel destek talebinde olan arkadaşlara yaptığım çözüm adımlarını burada konu açmadıkları için gerektiğinde paylaşamamıştık. Bu sebeple paylaşmıyorum, paylaşmayı da düşünmüyorum.

Fakat eğer sürekli mesaj atmayacaksanız, ara ara girdiğim Telegram uygulaması üzerinden @syper54 şeklinde aratırsanız Telegram hesabıma mesaj atabilirsiniz. Müsait oldukça sistemin kurulum adımlarını oradan fotoğraf şeklinde tarafıma iletebilirsiniz.

Benzer bilgisayarlarımız var ve ben de senin gibi hem parça seçimini hem de birleştirme işlemini kendim yaptım ama bende bir sıkıntı olmadı, tıpkı senin gibi ben de deneyimsizdim ama fazla overclock yapmayı deneyince benim PC'de reset atıyor, fazla overclock yapıyor olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı