İçimi dökmek istiyorum

Değiştir o profil fotoğrafını da adam gibi bir şey koy git spor yap kafanı dağıt madem diyorsun kilo aldım bakacaksın kanka kendine bahane yok ne durumda olursan ol en iyisini yapacaksın.

Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Ben sadece içimi dökmek istedim. Yıkığım ben falan demek istemedim, umarım 3060 Ti'dan daha iyilerini alırsınız.
Bende ekran kartı almıyorlar diye konu açmıştım ama ben oyun için istiyordum.(Mart gibi alacağız doğum günümde.)
Babanıza ders için derseniz iyi kötü bir şey alır. İşlemciniz nedir?

Oyunu sonra da oynarsın. Üniversiteye geç ondan sonra kimse sana karışamaz. Girersin bir yere çalışmaya. Parayı da biriktirirsin. Güzel bir sistem alırsın. Ben geçen sene ağaç bahçelerinde sıcağın altında çalışarak topladım APU sistemimi. Hayat herkese maalesef altın tepside sunulmuyor. Eğer elde imkan yoksa kendiniz imkan oluşturmaya bakacaksınız. Babanızı ders varken getirin bilgisayar başına. Bak durum böyle diye. Eski görüntü vermelik bir ekran kartı bulunur illa piyasadan. Ya da onboard ekran kartını kullanın. Basit işler için yetecektir.

Hocam işlemcinizin APU ekran kartından görüntü alabilirsiniz. Eğer destekliyorsa.
Hocam işlemcinizin APU ekran kartından görüntü alabilirsiniz. Eğer destekliyorsa.
Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.
İşlemcim : İntel core 2 Duo E8500

Oyunu sonra da oynarsın. Üniversiteye geç ondan sonra kimse sana karışamaz. Girersin bir yere çalışmaya. Parayı da biriktirirsin. Güzel bir sistem alırsın. Ben geçen sene ağaç bahçelerinde sıcağın altında çalışarak topladım APU sistemimi. Hayat herkese maalesef altın tepside sunulmuyor. Eğer elde imkan yoksa kendiniz imkan oluşturmaya bakacaksınız. Babanızı ders varken getirin bilgisayar başına. Bak durum böyle diye. Eski görüntü vermelik bir ekran kartı bulunur illa piyasadan. Ya da onboard ekran kartını kullanın. Basit işler için yetecektir.
Haklısınız, Ancak oyun oynamak dışı vakit geçirecek hiç bir şeyim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı