Bende ekran kartı almıyorlar diye konu açmıştım ama ben oyun için istiyordum.(Mart gibi alacağız doğum günümde.)Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Ben sadece içimi dökmek istedim. Yıkığım ben falan demek istemedim, umarım 3060 Ti'dan daha iyilerini alırsınız.
Babam çok dediğim dedik birisi, Almam dediyse 1 Liraya 3090Tİ Bile almaz. Derken 1 Liraya bulsa almam dediyse 3090'ı bile almaz anlamında. Takıldığınız şey gerçekten garip.
Hocam işlemciniz nedir?Takıldığınız şey hala gerçekten çok garip.
Hocam işlemcinizin APU ekran kartından görüntü alabilirsiniz. Eğer destekliyorsa.
Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.Hocam işlemcinizin APU ekran kartından görüntü alabilirsiniz. Eğer destekliyorsa.
Haklısınız, Ancak oyun oynamak dışı vakit geçirecek hiç bir şeyim yok.Oyunu sonra da oynarsın. Üniversiteye geç ondan sonra kimse sana karışamaz. Girersin bir yere çalışmaya. Parayı da biriktirirsin. Güzel bir sistem alırsın. Ben geçen sene ağaç bahçelerinde sıcağın altında çalışarak topladım APU sistemimi. Hayat herkese maalesef altın tepside sunulmuyor. Eğer elde imkan yoksa kendiniz imkan oluşturmaya bakacaksınız. Babanızı ders varken getirin bilgisayar başına. Bak durum böyle diye. Eski görüntü vermelik bir ekran kartı bulunur illa piyasadan. Ya da onboard ekran kartını kullanın. Basit işler için yetecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.