İçinizde kalan ukteler

Hocam zaten sevdiğini o belli etti dediğim gibi o zamanlar biraz içime kapanıktım, ben de onu deliler gibi seviyordum ama açılamıyordum işte. Halen de gözüm ondan başkasını görmüyor ama geçen geçti. Dostoyevski'nin bir sözü var "hayatım boyunca onu arıyor, bulamıyor, bulamayınca da kimseyi sevemiyorum' diye aynen o durum işte.
İş işten geçmiş hocam önünüze bakın, bir kişiden umut aramayın artık.
 
O gitmeden içimde ona karşı olan hislerimi tam olarak söyleyemedim. O öfke içimde her gün daha fazla artıyor. Önüme gelmesini ve ona karşı olan bütün öfkemi çıkarmak istiyorum.
 
93683490.jpg


Action Man oyuncakları... Hep ağlardım bunun için. Almadılar almadılar.
 
Küçükken hep akülü arabam olsun isterdim. Akülü arabaya binen kişileri görünce dikkatle onları izlerdim. Pahalı olduğu için alamamıştık. Şu an 21 yaşındayım birisi önüme koysa gider binerim :D.
 
PS 3 hala daha almak istiyorum. Elimdeki PS2'nin grafikleri çamur gibi ve oyunlar bozuk...
Beni seven bir kız arkadaşımın olması, gel gör ki şanssız kader yüzümüze gülmüyor. Yaş 19, görmüş geçirmiş 70'lik dedeler gibi hissediyorum. Menfaatçi insanlar mı dersin, yüzüne gülüp arkandan iş çeviren hain arkadaşlar mı, aklına ne gelirse var. Kısacası huzur ve sevgi istiyorum, belli mi olur bir gün gelir ama sor bakalım umut kaldı mı?
10'luk bebeler kızdan kıza atlarken üzüyor insanı.
 

Geri
Yukarı