İçinizi dökün

• Konuyu başlatan Hamzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.047

Sevmek yorar mı?

• Evet

Oy: 41 87,2%
  • Hayır

Oy: 6 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    47

Hamzz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
20 W 34th St, New York, NY 10001
Daha fazla  
Bir arkadaşım var, kız. Onu çok fazla seviyorum. Basit bir şekilde şöyle anlatabilirim, hani anne babanızı saf bir sevgiyle seversiniz ya, çok büyük bir kavga da etseniz sevginizden bir şey eksilmez. Onu o şekilde seviyorum işte. (Aşk yok)
Onunla arada tartışırız, nadiren olur lakin olunca da büyük olur. Hepsinde de nasılsa o haklı çıkıyor, nasıl olduğunu ben de anlamıyorum.😅
O da beni çok seviyor bu arada, bunu biliyorum en azından.
Kendisiyle (sadece ikimiz) konserlere gideriz, şehir dışına çıkarız, yemeğe çıkarız, gezeriz...
Aramızda şöyle bir şey var, ikimizde çok kıskancız. Ben kabul ediyorum fakat o kabul etmiyor. Bir kızla st attığımda vb. hemen tribe başlar. Bir de o kızı sevmiyorsa tartışmaya başlar. Aynısını ben yaptığımda ise "ne alaka, yakın arkadaşım, bana bir zararı yok" vb. cümleler kurar. Aynılarını ben desem herhalde konuşmaz benle.
Geçen gün yine tartıştık. O, "ben fotoğraf çekmeyi/paylaşmayı sevmem" diyordu. Ama arkadaşları sürekli onla çekindikleri fotoğrafları st atıyordu. Ben de dedim "neden benle yapmıyorsun?", o da etraftakilerin yanlış anlayacağından dolayı dedi. O kadar erkekle fotoğraf atıyosun (kızlarda var arada), benimle atınca mı sevgili sanıyorlar? Palavra.
En yakın arkadaşım diyor ama benden utanıyor. Anlamıyorum.
Sırf kızları (sevmedikleri) kıskanması yüzünden günlerce konuşmadığımız oldu. Her seferinde de özür dileyen, affedilen ben oluyorum ama.
Haklı olduğum durumlarda haksız duruma düşüyorum.
Belki bazılarınız diyecek, muhatabı kes falan. Ama öyle olmuyor, denedim. O olmayınca büyük bir boşluğa düşüyorum. Stresten yaralar çıkıyor, saçlarım normalden fazla dökülüyor, her gün saatlerce ağlayasım geliyor. Çok fazla seviyorum (o da aynı şekilde) ama yoruluyorum da. Bu normal mi?

Sadece içimi dökmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral içimi dökmeye geldim de bunu okuduktan sonra içimi döksem ayıp olur valla. Senin şu meselede yorulma, stres vs. normal şeyler. Değer verdiğin birinin elinden kayıp gitmesinin korkusu başkadır. "Kardeşim kız sana aşık, teklif et" gibi çocukça şeyler söylemeyeceğim, içinden geçeni yap. Çok fazla da özür dileme. Haklıysan bir zahmet kendini savun yani. Sırf aran bozulmasın diye bir kere, iki kere özür dilersin de bunun sonu yok. Karşıdaki kırılmasın ama kendini de ezdirme bi'zahmet. Kıza "ben de başka kızlarla st atınca yanlış anlaşılıyor ama takmıyorum, sen de takma" gibi şeyler söyle. Muhatabı falan kesme ama kızın seni kullanmadığından da emin ol.

Son düzenleme:
Uzunca anlatmak yerine sadece okul açıldıktan beri olan moodumu paylaşayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okul açıldıktan beri benim de yüzüm eskisi kadar gülmüyor, yaşımın getirdiği duygulardan kaynaklandığını düşünüyorum. Eskiden çapkın bir ezikken artık tek istediğim spor salonunda her gün vücudumu yakarak, acı çektirerek maskülenleşmek. Son zamanlardaki duygularımı dile getirmek gerçekten zor.

Herkesin belli bir zamanda duygusal olarak kırılma noktası oluyor. Forumdakilerin çoğu da bu zamana denk gelmiştir ama herkes aynı şeyi yaşamadığı için (Farklı zaman dilimlerinde farklı olaylar) şunu yaparsan çok iyi olur demek çok yanlış oluyor. Sakin bir anda sevdiğiniz insana karşı duygularınızı karşılıklı dile getirebilirseniz en azından kesinlikle kırıcı/yapıcı cevap alarak kendinizi bir nebze olsun rahatlatabilirsiniz diye düşünüyorum.

11.sınıfa geçtim dersler üst üste geliyor bugün bir deneme olduk ve çok kötü geçti evde her gün annem ve babam kavga ediyor okul açıldığından beri adamakıllı muhabbet edip içimi dökecek birisi bulamadım başka örnek verecek olursak sınıfımda bir arkadaşım var ve sürekli kullanması gereken ilaçları var diğer bir arkadaşımın da maddi sıkıntıları var. Bu yüzden bence aklına en kötüsünü getir ve kendini derdinin onların derdinin yanında hiçbir şey olacağını farkına varırsın.

Uğraşıyoruz işte. Denemeler, okul sınavları, dershane bilmem ne tonlarca şey var. Yoruyor bayağı. Bu kadar işin içinde bir de birine aşık olsam devreler giderdi herhalde. Neyse ki şu anlık öyle bir şey yok.
Boş geçen 3 seneden sonra arkadaş ortamının merkezine oturdum bir de. Sen git 3 seneyi yalnız geçir, derslere abanmanın gerektiği senede çevre yap. Zamanlamam aşırı kötü gerçekten.

Kıskanma olayı bence çok doğal bir şey. İnsan sevdiğini kıskanır da trip atma ne alaka onu çözemedim. Gerçekten arkadaş mısınız hocam? Sizin ve karşı tarafın hissettikleri arkadaşlıktan öte gibi ama tabii ki de kesin diyemem. Çok alttan aldığınız için size laf edip olay kendine gelince ''arkadaşız'' falan diyor, her şeye özür dilemeyin bence.

Arada şekerin soktuğu bıkma dönemindeyim aç kalsam bile iğne vurmamak için yemiyorum. Okulda zaten ayrı zor oluyor uğraşması. Sürekli düşük hatta bunu yazarken bile düşük ama şekerime bakmak istemiyorum yoksa yine canım acıyacak. Neyse işte lise çok zormuş onu anladım yarın matematik sınavı var ona çalışmayı denedim ama su gibi uçacak sınavda bilgiler onun stresi falan derken yoruldum işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı