Hocam çok sıkıntı ya. Dinden soğutur gibi geliyor bana.Unitelere göre oluyor hocam o bir de dua okurken Arapça metinden ezberlerseniz iyi olur bizim hocamiz takılıyordu telafuza.
Hocam çok sıkıntı ya. Dinden soğutur gibi geliyor bana.Unitelere göre oluyor hocam o bir de dua okurken Arapça metinden ezberlerseniz iyi olur bizim hocamiz takılıyordu telafuza.
Liseden liseye, hocadan hocaya değişir bu. Bizde hoca arada dua veriyordu bakarak okuyordum geçiriyordu kral.
Vallahi benim imam hatip projeydi ama dil sınıfında olduğum için hiçbir şey fark etmedim. Sayısalcılar, eşit ağırlıkçıların bileceği iş.
Hocam çok sıkıntı ya. Dinden soğutur gibi geliyor bana.
Zaten fen lisesi müfredatlı. İlk mesajını okursanız.Proje olanlarda fen lisesi müfredatı var.
Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bi başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.Ona da o kadar güvenemiyorum zorla kapatılmaya zorlanmış birisi. Bazen beyni yıkanmış gibi geliyor.
Ben din konusunda böyle şeylere karışılınca soğuyorum hocam mesela niye namaza gidip gitmemesine karışıyorsun.Hacı din bu zaten. Arapça metinleri telaffuzlu okumak.
Zaten fen lisesi müfredatlı. İlk mesajını okursanız.
Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bir başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.
Zaten fen lisesi müfredatlı. İlk mesajını okursanız.
Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bir başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.
Ben din konusunda böyle şeylere karışılınca soğuyorum hocam mesela niye namaza gidip gitmemesine karışıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.