İmam hatip liseleri iyi mi?

Okulun durumuna etki eden en önemli faktörler müdür ve müdür yardımcısının tutumu ve yaşı. Sonra 2. en önemli faktör okulun seçiciliği. En son ise öğretmenlerin tutumu çünkü idare genelde kararlarda öğretmenleri de toplar.

Liseden liseye, hocadan hocaya değişir bu. Bizde hoca arada dua veriyordu bakarak okuyordum geçiriyordu kral.

Vallahi benim imam hatip projeydi ama dil sınıfında olduğum için hiçbir şey fark etmedim. Sayısalcılar, eşit ağırlıkçıların bileceği iş.

Bizimki dikkat ediyordu ama babacan adamdı hocam bir ney taksimi dinliyebilir miyiz deyip az ders kaynatmadık.

Proje olanlarda fen lisesi müfredatı var.
Zaten fen lisesi müfredatlı. İlk mesajını okursanız.
Ona da o kadar güvenemiyorum zorla kapatılmaya zorlanmış birisi. Bazen beyni yıkanmış gibi geliyor.
Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bi başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.

Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bir başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.

Karışık olup olmamasını bilmiyorum ama agalarla ortaram güzel oluyor.

Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bir başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.

Bizde kız yoktu hocam okul sadece erkekti. Kız olmayınca insanlardaki rahatlık ve samimilik çok artıyor. Hayatımın en güzel 4 yılıydı diyebilirim kesinlikle dolu dilu geçti.

Ben din konusunda böyle şeylere karışılınca soğuyorum hocam mesela niye namaza gidip gitmemesine karışıyorsun.

Normal namazlarda sorun yoktu da cuma namazı vakti okulda insan istemiyordu müdür yrd. vs., biz de dışarı çıkıp internet kafede lol atıyorduk arkadaşlarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı