İmam hatip liseleri iyi mi?

Zaten fen lisesi müfredatlı. İlk mesajını okursanız.

Bilmiyorum ki hocam. Eğer iyiyse harbi gidilir bence. Agalarla ortam bi başka oluyor. Farklı binalarda olup araya çit çekmiyorlar ya. Zaten kız erkek karışık herhalde sınıflar. Bizde ayrı.
Hocam tamam farklı binalarda falan değiller karma sınıflar var ama kız-kız ve erkek-erkek oturtmuşlar. Bi sıkıntı var gibi burda.

Hocam bazı ihl baskıcı olmuyor. Okul İzmir'de ondan dolayi mi acaba? Bu okul iyi diyorlar anlamadım gitti. Birisine sorduğumuzda çocuğa lisede Arapça öğretmişler yazılı haftası fıkıh dersine falan giriyorum dedi. Ayrıca kuran okumayı da öğretmişler.

Hocam bizim sınıf Full erkek. Okulun bir tarafı kız bir tarafı erkek. Hocalar her ders nasihat veriyor. Bizim matematikçi arkadaşı kızla gördü diye kafayı yedi adam çocuğu hep aşağılıyor. Her sınav haftası fıkıh, siyer, hadis, kuran Arapça derslerinden ayrı ayrı sınav oluyoruz. Bir de zor soruyorlar ortalama dibe vuruyor. Sakın bulaşmayın derim.

İmamhatibe din öğrenmek bilinç kazanmak için gidiyorsunuz. Uğraşamam diyorsanız Anadolu yazın sonra gelip burada ağlamayın.

Namazına aslında karışmaması lazım. Belki adam rahatsız ve kendini eve atmaya çalışıyor ne demek namaza geleceksin? Veya evde bir olay oldu gelde hocaya açıkla.

Bizde kız yoktu hocam okul sadece erkekti. Kız olmayınca insanlardaki rahatlık ve samimilik çok artıyor. Hayatımın en güzel 4 yılıydı diyebilirim kesinlikle dolu dilu geçti.

Evet, rahatlık o derece artıyor ki sınıfta çocuklar birbirlerini pandikliyor. 8 yıl da 4 tane imam-hatip değiştim, hepside potansiyel gaylik taşıyan çocuklar ile doluydu 😀

İmamhatibe din öğrenmek bilinç kazanmak için gidiyorsunuz. Uğraşamam diyorsanız Anadolu yazın sonra gelip burada ağlamayın.

Hocam cuma namazına zorla götüren gelmeyince de müdürden azar yeseniz böyle konuşamazsınız.

Dinen farz olduğu için "bir bahaneniz yok ise" gitmenizi isteyecektir gayet normal olduğunu düşünüyorum.
Bu okuldan dolayı dinden soğudum en yakın zaman da ayrılacağım.

Evet, rahatlık o derece artıyor ki sınıfta çocuklar birbirlerini pandikliyor. 8 yıl da 4 tane imam-hatip değiştim, hepside potansiyel gaylik taşıyan çocuklar ile doluydu 😀
Hocam bizim okula anadolu lisesinden biri gelmişti.
Kız için birbirlerini satıyorlar diyordu.
İnsan kötüyse yapacak bir şey yok.
Ben ortaokulu karma okudum.
Bir şeyi yok.
Herkes kendi nasılsa öyle.
Lisede bi de karşı cinsi etkilemeye çalışmak devreye girince sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı