İmkansıza Aşık Olmak

Konuyu pek okumadım ama bende lise sonum şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Şuan yaşımız küçük ve yaşıcağımız ilişkiler bence cinsellikten öteye gitmiyecek. Bana kalırsa lise hayatında yaşana ilşkiler ergenliğin vermiş olduğu psikolojinin ürünü tabii bazı nadir durumları saymassak eminim kızı ilerde unutucaksın. Kızında sevgilisi varmış zaten bence şu 2 ayını iyi değerlendir ve istediğin bölüme git. İlerde ne kızlar çıkıcak karşına.
Edit: sevgilim tipsiz olduğumdan değil kendim istemediğimden olmadı. Çok yakışıklı değilim ama tipsizde değilim.
Edit2: Hayat insanı öyle bir yere getiri ki belki bir gün o kızla evlenirsin. İmkansız diye bir şey yoktur gün gelir her şey istediğin gibi olur.
 
Son düzenleme:
Gerçekleri konuşalım. Aslında unuttuk dediğimiz zaman daha çok hatırlarız. Kendimizi hep kandırırız, avutmaya çalışırız. Başka insanların laflarını dinlemek isteriz. Aslında bilinç altımız bunun faydalı olmayacağını bilse bile avutmak ister kendini. Ve asla unutamayız. Neden unutalım ki? Unutmak için mi sever insan? Saçmadır bu. Ama yaşamayı öğrenmemiz gerekir. Öyle ki acılarımız ile sorunlarımız ile ve unutamadıklarımız ile yaşamayı öğrenmek zorundayız. Yoksa ağlayıp sızlamak iç geçirmek bize fayda sağlamaz. Belki fayda görmek istemeyebiliriz ama unutmamak lazım, insanın yaratılış amacıdır herşeyi kendi için yapmak ve kendine fayda sağlamak burdan doğar. Ve birşeyleri yaş ile ölçemeyiz. İyi sabahlar.
 

Geri
Yukarı