İncehesap MSI monitördeki ölü pikseli kabul etmiyor

Ben bu monitörü sonradan 2.el olarak satabilirim. 1 ölü piksel 1 ölü pikseldir. Eğer ürün alıyorsam o ürünün kusursuz şekilde bana teslim edilmesi gerekir. Sonuçta ürünü öpücükle vermiyorlar karşılığında para veriyorum. Eğer çıkma olasılığı varsa açıklamaya yazsınlar? Ben de ona göre alış veriş yaparım.

Çok abartmamak lazım bazı şeyleri. Göze batan bir noktada değil sadece beyazda belli oluyor. Koyu tema kullan, oyunlarda zaten alt kısım beyaz olan ne var

Monitöre bakarken bir kaç gün öksürsen, karşısında sigara içsen buna benzer onlarca leke oluşuyor onlardan rahatsız olmuyorsan bundanda olma kardeşim.
Siz böyle düşünüyor olabilirsiniz o neyse de bu kadar atarlı giderli yazmanızdaki sebep ne ona anlam veremedim, size bu kadar batan şey ne burda İncehesap müdürü müsünüz ?

Monitöre bakarken bir kaç gün öksürsen, karşısında sigara içsen buna benzer onlarca leke oluşuyor onlardan rahatsız olmuyorsan bundanda olma kardeşim.
Monitörüme bakıp öksürdüğümü ya da sigara içtiğimi kim söyledi? Daha saçma bir yorum görmedim. Parasını sen verdin sanki dostum ya. Konuya daha fazla yazmayı bırak lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı