İnsanlar neden güzel ve çirkin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adalet yok evet. Senin yapman gereken şey okumak kendini geliştirmek olacak. Yapman gereken sadece bu. Inan bana kızlar bir yerden sonra (üniversite) tipe değil de daha çok karaktere önem vermeye başlayacak. Derdin sevgiliyse o zaman işin rast gider.
 
@er36po Ben bazı konularda ciddi bir insanım. Bu yüzden karşımdakinden de bu bazı konular için aynı ciddiyeti beklerim. Yani bana göre böyle bir ciddi durumda belden aşağı tarafımla düşünecek kadar basit biri değilim. Karşımdaki kişidende kendi kafasındaki basit kriterlerden değilde, asıl değer verilecekler ile seçmesini isterim. Şimdi sen nasıl bir liselisin? diye beni yadırgama. :) Ama ailemden aldığım eğitim ve karakterim bana bunların daha önemli olduğunu öğretti. İnşallah üniversitede daha şanslı olurum.
 
Son düzenleme:
@Ulgoray, kardeş, sen nereliydin yav? Kardeş filan çıkacağız diye korkmaya başladım. :D Facebook vs. hesabın var mı?
 
İnsanda iki önemli şey vardır. Bunlardan birincisi vicdan. İkincisi akıl. Eğer bunlar sende mevcutsa gerisi teferruattır. Ergenliğin başlarındasın ve bu durum senin için çok normal bende bu yollardan geçtim. Özellikle 9. sınıfta suratım sivilce kaplıydı hatta arkadaşlar "mayın tarlası" şeklinde takılırlardı. Bende çokça Allah'ın adaletini sorgulamaya başladım ancak daha sonra kendimle barışık olmayı öğrendim. Ve bunlara gülüp geçmeye başladım. Şimdi o anlarımı düşündüğüme ne kadar gereksizmiş yaptıklarım diyorum. İnan bu tarz şeylere kırılmaya devam edersen bunlar seni daha çok bulacaklar. Son olarak Buz ve Ateşin şarkısı serisinden bir alıntı yapmak istiyorum:
"Nereden geldiğini, kim olduğunu asla unutma, çünkü etrafındaki kimse unutmaz bunu. Kendi gerçeğini güce çevir. Böylece hakkındaki gerçek asla zayıf noktan olmaz. Gerçeğin senin zırhın olsun ki, kimse seni o gerçeği kullanarak incitemesin."
-Tyrion Lannister'dan Jon Snow'a
 
@yiange28 Samsunluyum dostum. :) Evet hesabım var ismini verirsen ekleyebilirim.
 
Oo hemşeri çıktık. :) Ben de Giresunluyum. TC Yiğit Anıl GENÇ.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzellik geçici. Boşver hayatı yaşamaya bak.
 
Pek net çıkmasada Dış görünüşüm böyle.
Herkese cevapları için teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • 20150621_140559.jpg
    20150621_140559.jpg
    207,4 KB · Görüntüleme: 406
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı