İnsanlar neden iPhone seçer?

İşletim sistemi, işlemcisi, uzun ömürlülüğü, senelerce yazılımsal destek alması, ekran kalitesi ve görünüşünden dolayı tercih ederdim alabilseydim.
 
6 senelik telefon 6S dahi güncelleme aldı ve hala stabil çalışıyor. Uzun ömürlülük, verimlilik, kalite.
Benim iki senelik Xiaomi Mi9 SE'nin güncelleme desteği devam etmeyecek mesela. Sırf bu sebepten dolayı bile iPhone alınır.
 
Kamerası dışında pek bir albenisi yok,
Ona verilen para ile, zaten üst seviye Android telefon ve kompakt fotoğraf makinesi alınabilir. IPhone'nin ekran kasa oranından nefret ediyorum, Android'de adamlar %100 ekran yapıyor, kamera ekranı işgal etmesin diye cihazın içine gizleniyor, IPhone'ye bakıyorsun çok çirkin bir kamera sensör çentiği yapıyorlar.
 
İnsanlar sizce neden iPhone seçer? Bence işletim sistemi bayağı başarılı olduğu için. Daha iyi kamerası olduğu için tercih ediyorlar. Vallaha param olsa bende alırdım. :)
sizler ne düşünüyorsunuz?
Alan adamı pişman etmiyor, uzun yıllar güncel kalıyor, kamera olarak her şeyi beceriyor, işlemcisi ile en hızlı telefonlar oluyorlar, ve İOS gayet stabil bir işletim sistemi. Z Fold3 yerine İphone 13 Pro Max alırdım ben.
 
Kamerası dışında pek bir albenisi yok,
Ona verilen para ile, zaten üst seviye Android telefon ve kompakt fotoğraf makinesi alınabilir. IPhone'nin ekran kasa oranından nefret ediyorum, Android'de adamlar %100 ekran yapıyor, kamera ekranı işgal etmesin diye cihazın içine gizleniyor, IPhone'ye bakıyorsun çok çirkin bir kamera sensör çektiği yapıyorlar.

Dünyanın en gelişmiş kilit sistemi olan face ID için o çentik var. iPhone 12 serisinde ekran-gövde oranı iyileştirildi şükür.
 
Doğru modeli seçersen pil ömrü, uzun ömürlü olması(malzemeler kaliteli),havalı. En önemli farkı ise hafif olması, yani Android üreticiler bu kadar hafif bir telefon yaparak asla iPhone özelliklerine yaklaşamazlar. Telefon üzerindede daha fazla kontrol sunuyor ve daha güvenli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı