İnsanları Ateizm ve Deizime İten Sebepler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada yeri gelmişken İncil veya Tevrat, tanrı tarafından gönderilen değil, insanlar tarafından yazılan kutsal kitaplardır. Kur'an sadece tanrı tarafından indirildiği söylenir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sallama. En uzun olduğu yerde bile en fazla 22 saat. O da aç insanların halinden anlamak ve nefsine hakim olman için.
Anlaşılan hala Araplardan geri kalır yanımız yokmuş. Coğrafya dersinde uyumasaymışsın keşke. :D

Bence biraz sonra sana saldıracaklar, gardını al. :p:D:D
Herkesi kendin sanma. Kimse kimseye saldırmıyor. Fikir belirtiyor ve fikirlerle dalga geçen insanların vahimliğini içimizden düşünüyoruz.

Benden bir tavsiye, insanların kişisel inancını kendine bu kadar sarma. Kendi inancına bak, başkasının inancına da ok de geç. Ben sana diyor muyum tanrıya inanmıyorsun, neden diye? Bana ne dostum, istersen ağaca tap, bana ne ya bu kadar basit :)

Avrupa'dan neden mi geriyiz? Buyur buradan bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi inancına bak, başkasının inancına da ok de geç. Ben sana diyor muyum Tanrı'ya inanmıyorsun, neden diye.
Katılıyorum. Ve lütfen herkes kendince kendi görüşünü açıklasın. Birilerine bir şey dayatma peşinde olmayalım arkadaşlar;)

Herkesi kendin sanma. Kimse kimseye saldırmıyor. Fikir belirtiyor ve fikirlerle dalga geçen insanların vahimliğini içimizden düşünüyoruz.

Benden bir tavsiye, insanların kişisel inancını kendine bu kadar sarma. Kendi inancına bak, başkasının inancına da ok de geç. Ben sana diyor muyum Tanrı'ya inanmıyorsun, neden diye. Bana ne dostum, istersen ağaca tap, bana ne ya bu kadar basit :)

Katılıyorum kimse birbirinin inancına saygı duymuyor.

Benden bir tavsiye, insanların kişisel inancını kendine bu kadar sarma. Kendi inancına bak, başkasının inancına da ok de geç. Ben sana diyor muyum Tanrı'ya inanmıyorsun, neden diye. Bana ne dostum, istersen ağaca tap, bana ne ya bu kadar basit :)

Gözlerimi yaşarttın. Bu mesajı senden hiç beklemezdim... :( Neyse, farkındaysan konu ikimiz arasında geçmeye başladı, insanları rahatsız etmeye hakkımız yok. İkimiz arasında geçen konuyu kapatalım. Bu kadar gaddar olma. :p

Ben gaddar değilim, burada beni tanıyan da tanır. Kimseyle kişisel bir sorunum yok. Kişisel bir mevzu da yok ortada. Benim inancım ve fikrim budur, açık açık da belirtirim, kimseden çekinmem. Ama biri gelip de benim inandığım fikirle dalga geçme noktasına gelirse bu sefer işler değişiyor. Çünkü saygısızlık başlıyor bu aşamada.

Önce saygıyı öğrenelim de, inanç falan hikaye :) Hepimizin gideceği yer belli, bu işin sonunda ölüm var ve ölüm sonrasını kimse bilmiyor.

IMG_20190403_232826.jpg

Kuran evrensel meal oyunlariyla evrensel gösterirsen tabii öyle olur.

Neyse konu dinler değil uzatmayalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı