İnsanları İdam Etmek Kötü Bi' Şey

Her türlü pisliği yapıp, birkaç sene yatıp çıkması normal mi ? Yada bu kişinin yaşama devam etmesi normal mi ? Çocuklara, insanlara kısaca canlılara her türlü pisliği yapıp birkaç sene yatıp çıkmak caydırıcı mı ? İdam cezası şart, yoksa caydırıcılığı olmaz ve idam kaldırıldığından beri istismarın artışına dön bir bak ! Bu derece hızlı artış cezaların hafif olduğunu, caydırcılığın yanından geçmediğinin en büyük kanıtı. Burda insancılık oynamak kolay ama benzer olayı yaşamış insanlara bak, o zaman ne demek istediğimi anlarsın. Bu işin dini, ırkı vs. yok ! Çocuklara merhamet etmeyene ben zerre acımam ! Ben bu tür suçları işleyenleri "Mikrop" diye tanımlıyorum ve bunların yok edilmesinde idamın en güzel tedavi şekli olduğunu savunuyorum.
Dostum konu caydırmaksa müebbet hapis cezası bence daha iyi. Sonuçta ölene kadar orada kalacak.

Bence bu kişiye iki farklı ceza verilebilir. Kurbanın kendisi ya da ailesi bu cezayı belirleyebilir. Ya da bu kişi cinsiyetsizleştirilebilir. Bir süre zorunlu hormon tedavisi uygulanır, 3-5 ay içinde iki cinsiyet arasında kalacağı için, organı alınarak cinsiyetsizleştirilir. Ve yinede eğilimleri devam etmesin diye düzenli olarak ilaç kullandırılır. Bu yaşadıklarının üstüne de müebbet hapis yerse hem utancından, hemde orada ki mahkumlardan .......... Siz anladınız orayı :).

Bence bu kişiye iki farklı ceza verilebilir. Kurbanın kendisi ya da ailesi bu cezayı belirleyebilir. Ya da bu kişi cinsiyetsizleştirilebilir. Bir süre zorunlu hormon tedavisi uygulanır, 3-5 ay içinde iki cinsiyet arasında kalacağı için, organı alınarak cinsiyetsizleştirilir. Ve yinede eğilimleri devam etmesin diye düzenli olarak ilaç kullandırılır. Bu yaşadıklarının üstüne de müebbet hapis yerse hem utancından, hemde orada ki mahkumlardan .......... Siz anladınız orayı :).
Mantıklı aslında benim kafama yattı şahsen.

Ayrıca Avrupa ülkesi olmaktan çıkarız.
İyi de biz zaten Avrupalı değiliz ki ? Biz buz gibi Asyalıyız. Ayrıca İdam şuan olsaydı ortada ne bir terörist ne bir tecavüzcü olurdu milletçe rahat yaşardık. Şahsen ben idamı istiyorum en başta da Abdullah Öcalan denen şahısın sallandırılmasını istiyorum. İnsan zaten idam edilecek bir suç işlemediği vakit idam edilmez, her kim ki idamdan çekiniyorsa o kişi idam geldiği vakit kendisinin de asılacağını bilen kişidir kısacası suçlu biri sayılır.

Ben de idama tamamen karşıyım. Özellikle Kuzey Kore'deki idam videolarını gördükten sonra iyice ama iyice nefret ettiğim. Amerika'da sanırım idam vardı. İdam edileceğini öğrenen insanları görünce ağladım... Suçları neydi bilmiyorum ama. Adam öldürmedikleri kesin ama yinede idam cezası almışlar sanırım...

Ben de idama tamamen karşıyım. Özellikle Kuzey Kore'deki idam videolarını gördükten sonra iyice ama iyice nefret ettiğim. Amerika'da sanırım idam vardı. İdam edileceğini öğrenen insanları görünce ağladım... Suçları neydi bilmiyorum ama. Adam öldürmedikleri kesin ama yinede idam cezası almışlar sanırım...
Konu 2 yıllık kanka.

Ya idam cezası olmazsa? Tecavücü, katil vs. bunlar sürekli türeyecek biri türerken diğerinin ölmesi lazım.
Değistiriyorum. İdam hicbir zaman cözüm değildir arkadaslar. Zihin yapısı önemli. Ağac yasken eğilir. Siz bi insana kücüklüğünden beri iyi duygular asılarsanız büyüdüğündede bu duygularla yasar. Yani bi kadını taciz etmemesi gerektiğini söylerseniz cahil bir nesil olusturmazsanız zaten suclar azalır. Sen cahil nesil yetistir istediğin kadar ölüm cezası koy. Yine yapacaklar yine yapacaklar :)

Değistiriyorum. İdam hicbir zaman cözüm değildir arkadaslar. Zihin yapısı önemli. Ağac yasken eğilir. Siz bi insana kücüklüğünden beri iyi duygular asılarsanız büyüdüğündede bu duygularla yasar. Yani bi kadını taciz etmemesi gerektiğini söylerseniz cahil bir nesil olusturmazsanız zaten suclar azalır. Sen cahil nesil yetistir istediğin kadar ölüm cezası koy. Yine yapacaklar yine yapacaklar :)
Türkiye gibi bir yerde kurular kuru kalıp yanmaya devam eder, daha kuru olanlar yaşları da kurutup yakar. Çözüm diye getirirsin, daha büyük bir soruna dönüşür.

A.B.D. nin dünyayı yönettiğinin farkında değil sanırım arkadaşlar. Ona bakılırsa adamlar teröristlerin başı? Adamlar Hristiyan, adamların LGS adlı sınavı yok, adamlarda 16 yaşında ehliyet alınıyor.
Terorist konusunu atlıyorum ama bir isteğim var ve o ise bu: TV'den haberlere bakmayın.

Hristiyan olması bir şeyi temsil etmiyor...

LGS adlı sınavı yok ha? Aslında bu bir övgü.

16 yaşında ehliyet almanın olayını anlayamadım. Bu gayet normal bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı