İnternet Cafe Açmak

Benim yaşadığım yer küçük. Halkımdan özür diliyorum ama saf insanlarla dolu. Adam R7 240, Powerboost, i3 4.nesil falan var saatlik 4 TL alıyor adam. Mahalleliye RX 590 aldım diyorum adam GTX 1050 niye almadın diyor. Kısaca yatırıma gerek yok. RGB yeterli bu halk için. Vallahi hayallerim büyük. Umarım ölmez bu meslek. Değilse ne iş yaparım gerçekten bilmiyorum.

Biz burada GTX 1070'e 3.5 çok diyoruz ya. Mutlu oldum bunu duyunca. Ama bir yandan sizin için üzüldüm. :(
 
Arkadaşlar merhaba. Biraz merak, biraz hayalle soruyorum. Bu işi yapan ağabeyler varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. Sizce bir 10 yıl sonra falan internet cafe açmak mantıklı mı? O zamana kadar internet cafelerin modası biter mi? İnternet cafeler iyi para kazanıyor mu? İşletmek nasıl? Zor mu kolay mı?

Dalga geçmeyelim. Biraz da tartışmış oluruz. İyi sosyaller herkese. :)

Her PC 5K desek 10 masa 50K.
 
Bence internet kafeler eski revaçtaki hallerinden çok uzak. Tabii ki iş yapanlar var. Ben her geçen gün bunun daha kötüye gideceği görüşündeyim çünkü teknoloji olduğu yerde durmuyor. Birde eskiden insanlar ping varmış, oyunda suttering oluyormuş, donuyormuş, FPS düşükmüş gibi şeylerle ilgilenmiyordu ve kötü sistemlerle bile işletmeler inanılmaz paralar kazanıyordu. Artık herkes her konu hakkında bilgili, öyle eskisi gibi kötü sistemlerle para kırmak tarih oldu. Bu işi yapıcaksan sağlam bir yatırım yapmak gerekiyor.
 
Hocam, internet kafeler bu devirden sonra zarar ettirirler. 10 yıl sonrası için düşünüyorsanız, şöyle bir düşüncem var:
O zamana kadar GeForce NOW, Project XCloud vb. bulut tabanlı platformlar revaçta olur. Bu kesin gibi. Artık öngörüden de çıktı. Yatırımı o tip, yerlere yapın. Yoksa, gelişen teknolojiye kapılıp giderseniz...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı