İnternet kafe açmak mantıklı olur mu?

İlk donemlerde zaten amorti etmesini beklenemez bir sey. İlk 1 sene civari kendini cevirmesidir kafamdaki dusuncesi

Yani bu kuskusuz oyle olacaktir zaten acilisa ozel kampanyalar ne bileyim öne cikartacak etkinlikler vs olarak onu yapmak onemli
Birde hocam burada özellikle yarın saat açtırdıysa 5-10 dakika da siz ekleyin gönülleri hoş olsun zaten zarar ettirmiyor.

İlk donemlerde zaten amorti etmesini beklenemez bir şey. İlk 1 sene civari kendini cevirmesidir kafamdaki dusuncesi.

Yani bu kuskusuz oyle olacaktir zaten acilisa ozel kampanyalar ne bileyim öne cikartacak etkinlikler vs olarak onu yapmak onemli.

Konumunuz gayet avantajlı biraz nasip ama yoğun ilgide toplarsanız ilk seneden kar bile alabilirsiniz hocam.

Birde hocam burada özellikle yarın saat açtırdıysa 5-10 dakika da siz ekleyin gönülleri hoş olsun zaten zarar ettirmiyor.
Kuşkusuz tabi ki uyelik sistemi ile giris yapildiginda sicak parayi elde tutmak icin %5-10 gibi bonuslar gibi seylerde dusunuyorum

Konumunuz gayet avantajlı biraz nasip ama yoğun ilgide toplarsanız ilk seneden kar bile alabilirsiniz hocam.
Eger konumdan bekledigim potansiyeli alirsam ilk seneden kurmus olacagim 30 35 cihazin bile yetmeyecegini dusunduren bir konum

Kuşkusuz tabii ki uyelik sistemi ile giris yapildiginda sıcak parayi elde tutmak icin %5-10 gibi bonuslar gibi seylerde dusunuyorum.

Eger konumdan bekledigim potansiyeli alirsam ilk seneden kurmus olacagim 30 35 cihazin bile yetmeyecegini dusunduren bir konum.

Hocam özellikle 7 24 açık bir yer yaparsanız daha da gelen olacaktır hocam içerde sigara içilmesi de etki edecektir.

Hocam özellikle 7 24 açık bir yer yaparsanız daha da gelen olacaktır hocam içerde sigara içilmesi de etki edecektir.
Hocam dusuncem o yonde zaten asil isin gece olacagini dusunuyorum bende dukkanda hali hazirda baca bulunmakta restorant bacasi ic dekorasyonda havalandirmayi saglam yapip gece kepenkler kapandiktan sonra sigaraya musade etmeyi dusunuyorum sabah 9 10 gibi acip gece 3 4 civari kapatmayi dusunuyorum

Hocam dusuncem o yonde zaten asil isin gece olacagini dusunuyorum bende dukkanda halihazırda baca bulunmakta restorant bacasi ic dekorasyonda havalandirmayi saglam yapip gece kepenkler kapandiktan sonra sigaraya müsaade etmeyi dusunuyorum sabah 9 10 gibi acip gece 3 4 civari kapatmayi dusunuyorum.

Hocam güzel bir düşünce gibi geldi bana sadece konsollar değil hocam oyunlar içinde para ayırın özellikle FC 26 gelecek o olmalı PES 2021 olmalı hala oynanıyor benim gördüğüm salonlarda PC'ler için ise bir şey diyemiyorum ilgimi çeken alan PlayStation tarafı olacaktır bir de VIP odalara klima gibi hizmetler olursa güzel olabilir bunların hepsi bir düşünce hocam kesinlikle teşvik etmek istemem sonuçta sıkıntı bir girişim olabilir güzel ve akılda kalıcı bir isim ve tabloda önemli tabii ki.

Hocam güzel bir düşünce gibi geldi bana sadece konsollar değil hocam oyunlar içinde para ayırın özellikle FC 26 gelecek o olmalı PES 2021 olmalı hala oynanıyor benim gördüğüm salonlarda PC'ler için ise bir şey diyemiyorum ilgimi çeken alan PlayStation tarafı olacaktır bir de VIP odalara klima gibi hizmetler olursa güzel olabilir bunların hepsi bir düşünce hocam kesinlikle teşvik etmek istemem sonuçta sıkıntı bir girişim olabilir güzel ve akılda kalıcı bir isim ve tabloda önemli tabii ki.
İnanin isim icin hic bir sey gelmiyor aklima ama table icin neon ledli ozellikle aksam saatlerinde oldukca dikkac cekici bir goruntu var aklimda. Oyunlar ve konsol kisminda guncel ve gecmis tutan oyunlarinin hepsinin mevcut ve en az 3 er adet sekilde olacak kadar elimde tutmayi planliyorum ayni anda ayni oyunlari oynamak isteyecekler olabilir diye.

Güzel bir internet sitesi açıp rezarvasyonda yaparsınız hocam daha fazla öneri verebilirim gençlerin ilgisini çekecek ve işinizi kolaylaştıra bilecek.

İnanin isim icin hiçbir şey gelmiyor aklima ama table icin neon LED'li ozellikle aksam saatlerinde oldukca dikkac cekici bir goruntu var aklimda. Oyunlar ve konsol kisminda guncel ve gecmis tutan oyunlarinin hepsinin mevcut ve en az 3'er adet sekilde olacak kadar elimde tutmayi planliyorum ayni anda ayni oyunlari oynamak isteyecekler olabilir diye.

Hocam yüksek ihtimalle herkes aynı oyunları oynayacak tabii kollarda önemli.

Güzel bir internet sitesi açıp rezarvasyonda yaparsınız hocam daha fazla öneri verebilirim gençlerin ilgisini çekecek ve işinizi kolaylaştıra bilecek.
Bunu dusunmemistim guzel bir fikir olabilir hocam hem yeni hem de farkli bir yonde arti bunu da kafama yaziyorum tesekkurler fikrin icin

Bunu dusunmemistim guzel bir fikir olabilir hocam hem yeni hem de farkli bir yonde arti bunu da kafama yaziyorum teşekkürler fikrin icin.

Hocam daha bir sürü güzel şeyler sayabilirim kalitenizi yükseltecek Ankara'da gerçekten çok nadir salon var özellikle böyle Çankaya gibi işlek yerlerde her noktaya ulaşan bir yer Çankaya çok avantajlı bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı