İnternet sağlayıcı önerisi

Olsun hocam Türk Telekom kullanırken çok hata yaşadım kesinlikle 100Mbps bile olsa TurkNet kullanması daha mantıklı olur tabii tercih yine konu sahibinin.
Bende tam tersini yaşadım garip gerçekten internet şans işi. Türk Telekom fiber var aylardır gram sıkıntı yaşamadım.

Neden ttnetten daha iyi hocam

Hocam aslında hizmetleri evet gerçekten güzel bence ilk TurkNet'e geçin beğenirseniz kalın zaten cayma bedeli yok. Ardından TTNET'e geçersiniz.

Bende tam tersini yaşadım garip gerçekten internet şans işi. Türk Telekom fiber var aylardır gram sıkıntı yaşamadım.

Bilmiyorum yerden yere göre değişiyor ben İzmir'de olmama rağmen böyle bir şey yaşadım yani altyapımız çok iyi fakat Türk Telekom'un ping sorunlarımı dersin arada bir internetin tamamen gitmesimi dersin gına getirdi resmen o yüzden TurkNet'i öneriyorum.

Hocam aslında hizmetleri evet gerçekten güzel bence ilk TurkNet'e geçin beğenirseniz kalın zaten cayma bedeli yok. Ardından TTNET'e geçersiniz.

Haklısın hocam cayma bedeli olmadığından aslında deneyebilirim.

Bilmiyorum yerden yere göre değişiyor ben İzmir'de olmama rağmen böyle bir şey yaşadım yani altyapımız çok iyi fakat Türk Telekom'un ping sorunlarımı dersin arada bir internetin tamamen gitmesimi dersin gına getirdi resmen o yüzden TurkNet'i öneriyorum.
Bende İzmirdeyim hangi ilçe acaba söyleyebilir misiniz belki konu sahibi de oralardandir yardımı dokunur. Bu arada ping sorunundan kastınız nedir ? Ben hiç yaşamadım.

Haklısın hocam cayma bedeli olmadığından aslında deneyebilirim.
Bence en mantıklısı öyle hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı