NinimuRarei
Hectopat
TurkNet kendi altyapısı dışı 100 veriyor Max alınmaz.
Olsun hocam Türk Telekom kullanırken çok hata yaşadım kesinlikle 100Mbps bile olsa TurkNet kullanması daha mantıklı olur tabii tercih yine konu sahibinin.
TurkNet kendi altyapısı dışı 100 veriyor Max alınmaz.
neden ttnetten daha iyi hocam100 Mbps benim beklentilerimi karşılıyor eğer senin de karşılıyorsa bence TurkNet'i tercih etmelisin.
Bende onu soruyordum hocam kendi altyapısı dışı Max 100 mü veriyor çünkü Türk telkomu aradığımda 1000 destekliyor diyorlar ama TurkNet inkar ediyor.
Bende tam tersini yaşadım garip gerçekten internet şans işi. Türk Telekom fiber var aylardır gram sıkıntı yaşamadım.Olsun hocam Türk Telekom kullanırken çok hata yaşadım kesinlikle 100Mbps bile olsa TurkNet kullanması daha mantıklı olur tabii tercih yine konu sahibinin.
Neden ttnetten daha iyi hocam
Bende tam tersini yaşadım garip gerçekten internet şans işi. Türk Telekom fiber var aylardır gram sıkıntı yaşamadım.
Bende tam tersini yaşadım garip gerçekten internet şans işi. Türk Telekom fiber var aylardır gram sıkıntı yaşamadım.
Hocam aslında hizmetleri evet gerçekten güzel bence ilk TurkNet'e geçin beğenirseniz kalın zaten cayma bedeli yok. Ardından TTNET'e geçersiniz.
Bende İzmirdeyim hangi ilçe acaba söyleyebilir misiniz belki konu sahibi de oralardandir yardımı dokunur. Bu arada ping sorunundan kastınız nedir ? Ben hiç yaşamadım.Bilmiyorum yerden yere göre değişiyor ben İzmir'de olmama rağmen böyle bir şey yaşadım yani altyapımız çok iyi fakat Türk Telekom'un ping sorunlarımı dersin arada bir internetin tamamen gitmesimi dersin gına getirdi resmen o yüzden TurkNet'i öneriyorum.
Bence en mantıklısı öyle hocam.Haklısın hocam cayma bedeli olmadığından aslında deneyebilirim.
Bende izmirdeyim hangi ilçe acaba söyleyebilir misiniz belki konu sahibi de oralardandir yardımı dokunur.
Bence en mantıklısı öyle hocam.
Bende izmirdeyim hangi ilçe acaba söyleyebilir misiniz belki konu sahibi de oralardandir yardımı dokunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.