iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Şahsen 15 serisindeki düzler ve Pro'ların arasındaki açık ciddi şekilde kapanıyor, ben arkadaşın yerinde olsam düz 15 256 GB alır geçerim hem 48MP kamera işlemci 14 Pro'daki A16 dinamik ada var daha ne olsun bir 3. kamera yok o kadar.

İnsan hep iyisini ister çünkü dünyaya 1 kere geliyoruz, S21 FE kullanıyorum S23 Ultra sahibi olmak isterim 👍
İyisini kullanmasın demiyorum ki hocam elinde zaten iyisi varsa o kadar para dökmeye gerek yok diyorum. 5-10 bin liradan bahsetmiyoruz 60-70 bin liralardan bahsediyoruz çünkü. Sırf bir telefon için bütçeyi zora sokmak doğru olmaz.

Bu telefonların her sene bir üst modeli çıkıyor her sene 70 bin lira telefona vermek demektir bu.
Bir önceki sene alınan telefon çöp mü oluyor ? Üstüne 5-10-15 neyse ekleyip telefon yeniliyor insanlar. Bir de, konu sahibi bize telefonlar hakkında fikrimizi sormuş, bütçesi ile ilgili değil.

🙃 ülkemizdeki asgari ücretli sayısı %60, geri kalanın çoğuda aylık 30.000 TL'den az kazanıyordur. Ha arkadaş para babasıdır bir şey diyemem fakat günümüz Türkiyesinde bu telefon gayet pahalı bi telefon ve çoğumuzun alması zor.
Arkadaşın ülkenin yüzde kaçını temsil ettiği bilgisine nereden eriştin?

🙃 Ülkemizdeki asgari ücretli sayısı %60, geri kalanın çoğuda aylık 30.000 TL'den az kazanıyordur. Ha arkadaş para babasıdır bir şey diyemem fakat günümüz Türkiyesinde bu telefon gayet pahalı bir telefon ve çoğumuzun alması zor.

Konumuz bu mu sence dostum? :D benim de param çok istesem alırım her sene bir iPhone ama hala iPhone X kullanıyorum eleştircek biri varsa benim ama konumuz bu değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı