iPhone 6 Plus alınır mı ?

Tabi ki gelişim var. Yorumlardan sıkça duyduğum ısınma ve batarya optimizasyonu sorunu hallolursa iyi olur. Onun harici 16 gb telefona 2 gb ram, 32 gb telefona 3 gb ram politikası yanlış. 16'lığa da 3 gb ram koymaları lazım. Onun harici her şey kesinleşince ve incelemeler olunca kesin bir şey söyleyebiliriz. Her ne kadar G4 düşmanı gibi görünsem de Iphone savunmuyorum bu arada. :) Iphone Türkiye'de pahalı ve İos her ne kadar stabil olsa da nedense Android tercih etmesem Lumia alırım gibi geliyor. Fiyatları da ucuz. Lg ve Sony tercih ederdim Android telefonlarda da. Sony Xperia Z2,Z3 ve Lg G2,G3 çok sağlam telefonlar. Iphone'la kıyaslandığında da fiyat farkı az değil.
 
İki işletim sisteminide kullanmış ve son 2 yıldır İos'u tercih eden biri olarak, Android ve İos'u ayıran şey Android'in donanımıyla, İos'un yazılımıyla öne çıkmasıdır. Android bir cihazdaki 3 gb RAM'le 2 gb RAM aynı işi görür. Ayrıca Android'de nasıl ki cihaz eskidiğinde yeni versiyonunun ROM'unu atabiliyorsanız yani o ve benzeri özgürlükleri savunuyorsanız, İphone içinde Cydia denen bir çözüm var, herzaman iTunes'a bağımlı olmanıza gerek olmayan, Cydia ile telefonun alt sidebar'ını bile değiştirebilceğiniz neredeyse sınırsız özgürlükte bir çözüm.

Ek olarak İphone'larda Appstore'un güncel ve temizliğide çok önemli bir etken. Appstore'da hep kullanışlı ve kaliteli,çalışan uygulamalar varken Android'in store'larındaki birçok uygulama işlevsiz ve "çöp" denebilecek durumda olabiliyor. En önemli etken ise güvenlik. İçe dönük ve korumacı İos işletim sistemi cihazınıza virüs girmesinide engellerken dışa fazlasıyla açık ve "özgür" işletim sistemi Android'de nispeten daha dikkatli olmanız gerekebilir çünkü daha kolay hedefler.

Yukarda android'in pozitif özelliklerini savunan kişilerde olduğundan ve bir arkadaşımızın bir seçimi söz konusu olduğundan olayı bir de durumu İos işletim sistemi avantajlarıyla ele almak istedim. Sonuçta objektif çözümler bulmak için konuyu her iki tarafından ele almak gerekiyor.

En iyi işletim sistemi diye birşey yoktur, ihtiyaçlara ve tercihlere göre farklı opsiyonlarda iki popüler işletim sistemi var sadece.
 
Güzel yorumlamışsınız. Bende de Ipad mini var. Stabilite,pil,kalite kısacası bir çok yönden güzel tabi Ios ama bir kere bluetooth ile bir şey atmam gerekmişti. Atamayınca canımı sıkmıştı. Onun harici bir şikayetim yok. Arkadaş bu yorumları okuyup Android,Ios arasında kendi seçim yapsın en iyisi.
 
iPhone modelleri Eylül'den Eylül'e çıkıyor diye biliyorum. Ayrıca iPhone 6 Plus alınabilir ancak o fiyata Android işletim sistemli alternatif modeller bulunmakta. IOS kullanmak isterseniz o ayrı. Bildiğiniz gibi telefon piyasası ilerlemekte. Kullanıcıları memnun etmek için 5, 5,5 hatta 6 inç telefonlar çıkarılıyor.

Apple'da bundan aşağı kalmamak için biri orta ve biri büyük olmak üzere iki model önümüze çıkardı. Bu büyük telefonların bir diğer avantajları ise; fotoğrafları daha iyi incelemenizi sağlaması gibi avantajlar sağlıyor. Şu an en güncel 8.3 sürümü var sanırım. En azından İOS 9 sürümüne kadar güncelleme alacaktır.

Ayrıca şunu da söylemekte fayda var. Daha çok sosyal ağ, internet gibi gündelik işlerle uğraşıyorsanız 1000 TL üzeri bir fiyatta olan telefon almanız israf olur.
 
Aslında iPhone 6 kullanıyorum fakat kardeşimle bir süreliğine değiştirdik telefonları. 6 dan 6 plus'a geçince biraz sıkıntı oldu. Tek elle kullanım biraz zor. Alışmak gerekiyor. Ama herşeyi büyük bir ekranda görmekte ayrı bir zevk veriyor. Şuana kadar da bükülme yamulma gibi bir sıkıntı olmadı. Cihazı hep pantolonun ön cebinde taşıyorum. Bence Apple alın. Sizi yarı yolda bırakmaz. Herhangi bir sıkıntıda hiç beklemeden direk değişim yaparsınız cihazınızı. Bunu bizzat kendim deneyimledim. 1 sene kullandığım iPhone 5 cihazımı 5 dk içerinde sıfırı ile değiştirdiler. Ben şimdi nasıl gidipte başka marka alayım. Ayıp yani :ROFL: Adamlar müşteriyi kazanmasını ve memnun etmesini çok iyi beceriyor. Alacağın cihaz şimdiden hayırlı olsun. Kolay gelsin.
 
İlla Apple ürünü almak istiyorum derseniz Iphone 6+ alınabilir fakat başka markalara bakmak isterseniz daha iyi seçenekler bulabilirsiniz bana göre.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı