iPhone 7 2020'de alınır mı?

Soruyu tersten soralım bence 2020 de iPhone 7'ye para verilir mi? Bana sorarsan daha güncel bir telefon modeli alman lazım. İlla iPhone alacağım diyorsan bence iPhone 11 al bak keyfine.
 
Bunun için iPhone 7 almak zorunda değilsiniz giriş seviye bir telefon da işinizi görebilir.
Bir de fortnite konusunda tam cevap veremem çünkü şu an kesin bir şey yok.
Tamamen App Store'dan kalkabilir de.
Acaba bütçenizi öğrenebilir miyim?
 
Bu zamanda bu modelin sıfırı alınmaz diyebilirim ancak temiz ve titiz kullanılmış, bir sorunu olmayan ikinci el bir iPhone 7 neden alınmasın? Birkaç gün önce bizzat kendim satın aldım iki bin TL'ye. 2016 yılında piyasaya duyurulmuş bir ürün olmasına rağmen hâlâ canavar gibi çalışıyor alet. Aynı yılda duyurulan Android telefonların piyasada adı geçmiyor bile. Fanboy falan değilim, yanlış anlaşılmasın. Sadece iOs cihazların Android cihazlara göre daha uzun ömürlü olduğu gerçeğini söylüyorum.
 
Bu zamanda bu modelin sıfırı alınmaz diyebilirim ancak temiz ve titiz kullanılmış, bir sorunu olmayan ikinci el bir iPhone 7 neden alınmasın? Birkaç gün önce bizzat kendim satın aldım iki bin TL'ye. 2016 yılında piyasaya duyurulmuş bir ürün olmasına rağmen hâlâ canavar gibi çalışıyor alet. Aynı yılda duyurulan Android telefonların piyasada adı geçmiyor bile. Fanboy falan değilim, yanlış anlaşılmasın. Sadece iOS cihazların Android cihazlara göre daha uzun ömürlü olduğu gerçeğini söylüyorum.

Apple üst segment telefon üreten bir firma dolayısıyla telefon ömürleri uzun. 2016'da çıkan Android telefonlar demişsiniz. Giriş, orta, üst segment olmak üzere binlerce Android cihaz var hangileriyle karşılaştırdınız? Kaldı ki yazılım desteğiyle hala stabil çalışması yeni teknolojilerden eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
 

Geri
Yukarı