iPhone 7 hala kullanılır mı?

xxeash

Hectopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC SİSTEM ÖZELLİKLERİM

Lenovo LOQ 12.Nesil Core i5 12600HX-RTX4050 6Gb-24Gb-512Gb Ssd

STEELSERİES APEX 3 TKL

LOGİTECH G305 WİRELESS MOUSE

STEELSERİES NOVA5X WİRELESS HEADSET

XBOX SERİES S
Meslek
Öğrenci
Elimde SD680 6 GB RAM Android telefon var (Oppo A96).sadece sosyal medya kullanıyorum. CapCut'ta edit yapiyorum. Instagram'da arada sırada atıyor, cok ufak kasma oluyor ana menude. iPhone 7'ye gecsem nasıl olur? 2023'te hala kullanilir mi? (kardesimle takas yapacağım)

Hala kullanılabilir olsa bile iPhone 7 de mazi oldu. iPhone 11'den aşağısı bence eskidir.

Elimde SD680 6 GB RAM Android telefon var (Oppo A96).sadece sosyal medya kullanıyorum. CapCut'ta edit yapiyorum. Instagram'da arada sırada atıyor, cok ufak kasma oluyor ana menude. iPhone 7'ye gecsem nasıl olur? 2023'te hala kullanilir mi? (kardesimle takas yapacağım)

Kullanılır. Eski telefonum ve tablet gibi kullanıyorum. Babamda da var. O da memnun. Kullanılır yani.

Para verip alınmaz ama.

Kasmalar oluyor alınmaz.

Ben Plus modelini kullanıyorum herhangi bir kasma donma falan karşılaşmadım. iOS kalitesi diye br şey var gerçekten. Alabiliyorsanız almanızda bir problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı