iPhone alınır mı?

Yaş üzerinden eleştirip kendini haklı bulan tonla gereksiz insan olduğu için.
Sonuç olarak ben android de denemiş birisiyim. iphone cihaza alışan birisi için telefon dünyası iphone dan ibarettir ve bence doğru seçimde iphonedan devam etmektir.Bir anne içinde redmi note9 gibi fiyat performans telefonu almaya çalışmak yani illa az para vereyim çok şey alayım demek bence doğru değil.Bir anne için iphone telefonu gerçekten iyi iş yapar. Batarya konusunda ise malesef eski modeller zayıf kalıyorlar bu doğru. Batarya çok problem olacak ise İphone X ve sonrasındaki modelleri tercih etmek daha doğru olacaktır. A12 bionic ve üzeri işlemcili apple cihazlar tercih edilebilir.

Dostum bırak sen bu işi telefondan falan anlamıyorsun üzgünüm RAM diyorsunda IPhone'nin 1GB RAM'i bile bazı Android telefonların 4 GB ramine eşit kullanmıyorsun boş yapma bari dostum.
Benim üzüldüklerimden biri de iPhone 8 ile SE 2020 aynı para. Ve arkadaşımız her ne kadar arada 1 GB RAM olsa da ne kadar kar edeceğinin farkında değil SE 2020 alırsa.

İsminizi bilmiyorum. Muhtemelen forum sitesine yaşınızı yazamayacak kadar da özgüven eksikliğiniz var. Fakat iPhone 5'den beri iPhone kullanan birisi olarak IPhone'da şikayet etmediğim tek şey RAM miktarı galiba. Yani batarya eleştirilerini falan anlıyorum da RAM ne alaka yani?

RAM miktarı neye engel oldu acaba?

Yaş üzerinden eleştirip kendini haklı bulan tonla gereksiz insan olduğu için.

O kadar paraya bir zahmet olacak yani fiyat üzerinden eleştirdim o fiyata RAM'in daha yüksek olması gerekirdi.

Dostum şaka mısın sen bak sana anlatamıyorum sanırım senin kullandığın Huawei Xiaomi Samsung gibi telefonlarda 4 6 8 GB RAM olabilir ama hiçbir işe yaramıyor dostum 8'ini kullanamıyorsunuz Max 2.5GB falan kullanıyorsunuz ve bunlar güçlü RAM değil özellikle işlemcisi çöp bir işlemci koyuyolar ya da GPU oda çöp ama iPhone olan işlemciler dünyanın en güçlü telefon işlemcisine sahip ve iPhone SE'de A13 işlemci ve 3GB RAM var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı