iPhone alınır mı?

Sanki sen çok anlıyorsun ha bir internet bakıp geliyon sonra burada atar yapıyorsun.
Ortalığı karmaşık bir hale sokan sizsiniz günümüzden 4 sene önce çıkan bir iPhone 7 bile günümüz orta segmentiyle yarışıyor. iPhone bataryaları optimizasyon dolayı düşük olsalar bile yeterince ekran süresi veriyorlar günde telefona 6 7 saat bakan birine sizin sadece rakama bakarak küçümsediğiniz batarya yetebiliyor. iPhone iOS işletim sisteminden dolayı daha az RAM harcıyor bundan bir insan olarak şunu anlamanız gerekir küçümsediğiniz RAM Android'in 3 GB RAM civarlarına denk geliyor. Yukarıda arkadaşın dediği bilginiz olmadan yorum yapıp gelip insanlara yanlış bilgiler vermeyi bırakın.

Yanlış bilgi oldu ama biri bana demişti iPhone RAM'i bataryası kötü diye.

Şimdi bu Android kullanıcılarının ağzından düşmeyen favori sözdür :D. Android işletim sistemi milyonlarca ayrı cigaz için optimize ediliyor bu da arka planda kullanılan uygulamaları arttırıyor. Bu sebeple RAM kullanımı ve güç tüketimi çok artıyor. iPhone tarafında cihazlar belli o sebeple çok daha sade. Daha az kasıyor ve RAM kullanımı da az, aynı zamanda güç tüketimi de az. O sebeple iOS tarafında 12 GB RAM 6000 ma bataryaya gerek yok.

Ben yine yeterli bulmuyorum sıfır bataryanın Reddit ortalamasına göre 4-6 saat ekran süresi vermesi iyi değil.
Kesinlikle bataryası çok iyi değil. Batarya olayı eskiden plus modellerle biraz olsun düzeliyordu ama, iphone X ve üzeri modellerde batarya artık iyi. Ha çok iyi mi asla 2 gün gitmez ama gün ortasındada bitmez.

bu yorumları iphone5—iphone6—iphone7 plus ve iphone11 kullanmış birisi olarak yapıyorum.
iphone11 ile gerçekten bataryam bitecekmi diye gün içinde düşünme problemim bitti.

Kesinlikle bataryası çok iyi değil. Batarya olayı eskiden plus modellerle biraz olsun düzeliyordu ama, iphone X ve üzeri modellerde batarya artık iyi. Ha çok iyi mi asla 2 gün gitmez ama gün ortasındada bitmez.

bu yorumları iphone5—iphone6—iphone7 plus ve iphone11 kullanmış birisi olarak yapıyorum.
iphone11 ile gerçekten bataryam bitecekmi diye gün içinde düşünme problemim bitti.
Benim de 11 Pro/12 Pro alasım var ama burn-in'den korkuyorum 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı