Irkçılığa uğruyorum

Senin bu dediğinle ne farkı var? Aynı kapıya varıyor.
Bahsedilen kişiler ciddiye bile alınmayacak, ülkeden atılması gereken potansiyel düşmanlardır.
Öte yandan Kürtler bu ülkenin insanıdır, vatan çocuğudur, ona buna peşkeş çekilmez.
 
Saydığım ırklar senden daha lüks şekilde yaşıyor, sürekli çoğalıyorlar, ülkelerinde savaş yok ama dönmüyorlar. Aynı kapıya varmıyor, Bingöllü adam Türkiye'de doğmuş.
Dostum bu konuda katılıyorum zaten. Üstteki mesajı okursan ne demek istediğimi anlarsın. Yoksa ben de dediğim gibi sevmiyorum Suriyelileri.
 
Konu olması gerekenden yerden sapmış. Irkçılığa uğruyorsan müdüre ailene söylemelisin. Senle alay eden tipler büyük ihtimal aklı havada elemanlar sert bir şekilde tepki göstermedikten sonra akıllanmazlar. Ben kendim Türküm 5 yıl Batman'da yaşadım hani insanlar bir farklı bakarlardı ama hiç özellikle ırkçılığa uğradığımı hatırlamıyorum belki denk gelmemişimdir belki de Batman'daki insanlar daha ahlaklıdır bilemiyorum. Sonuç olarak senle dalga geçenler neyin ne olduğunun farkında değil bu konular üzerinden provakasyon yapmaya çalışanlara da prim vermemelisin.
 
Merhaba. Sınıfta 2 3 kişi tarafından ırkçılığa uğruyorum Bingöllü olduğum için. Beden dersinin olduğu günler Türk bayraklı M. Kemal Atatürk imzalı olan tişörtler giydiğim için alay ediyorlar İstiklâl Marşı okunduğu zaman senin okumana gerek yok diyorlar ne yapmam lazım sınıfta sıkıntılı tipler.
Ailene bildir, müdüre bildir bu durumu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı