İşlemci + Ekran Kartı Kombonuz Nasıl? Neden? Memnun musunuz?

Hangisini kullanıyorsunuz?

  • AMD İşlemci + Nvidia Ekran Kartı

  • Intel İşlemci + AMD Radeon Ekran Kartı

  • AMD İşlemci + AMD Radeon Ekran Kartı

  • Intel İşlemci + Nvidia Ekran Kartı


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İşlemci: i5 6600
Ekran Kartı: 750Ti
Normalde sistemimde ekran kartı yoktu. Geçen sene arkadaşım kendi bilgisayarını yeniledi. Ekran kartınıda doğum günümde bana vermişti. Oynadığım oyunlarda şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sanırım oynadığım en yüksek oyun Bf5. Donmadan oynamıştım. Bozulmadığı veya bana yetmeyecek seviyeye gelene kadar yenilemek gibi düşüncem yok. Memnunum.
 
Şu an i7 3630QM ve GTX 670M 3 GB kullanmaktayım. İşlemciden memnunum, sorunsuz akıcı sistem. Ekran kartından memnun değilim. Ama yine de oyun oynatıyor sağ olsun. Zaten çok oyun oynayan biri değilim. Sene sonuna doğru yapacağım sistem de 6/12 AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı kullanmayı düşünüyorum. Kafamdaki ekran kartı 1650S tarzı bir şey. Ultra grafiklerde çok FPS'de oyun oynama gibi bir amacım yok, 1080P orta-yüksek ayar ve akıcı olsun yeterli bana.
 
R5 3600x ve 5700XT kullanıyorum.
1080P için almıştım fakat odama 4K TV aldığımdan bu yana 4K olarak kullanıyorum.
Alma sebebim bütçeme göre en yüksek performans istememdi. Sorun yaşamadan kullanıyorum.
 
G4560, RX 470 kombosunu kullanıyorum. İkisinden de memnun değilim, işlemci çok yetersiz zaten üstüne konuşmaya gerek yok. Ekran kartının performansı oldukça güzel ve yeterli 1080p için ancak memnun olmama sebebim sürücü problemleri. AMD ekran kartı konusunda insanı yoruyor, bir sonraki sistemimde günümüz koşullarına göre konuşuyorum tabi ilerde değişiklik olabilir, AMD işlemci Nvidia ekran kartı düşünüyorum.
 
İşlemci Ryzen 5 2600
Ekran kartı Asus ROG Strix 1660Ti

İşlemciyi seçme sebebim, fiyatına göre performansı. AMD'nin eskiye göre ısınmaması.

Ekran kartı seçme sebebim, stabil ve serin çalışması. 1080p'de gayet verimli bir kart olması. Çok çok iyi bir oyuncu olmadığım için de bana yetecek kadar bir kart.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı