İspanya GP

22 yıldır izlediği (izlediğini iddia ettiği) organizasyonun en istikrarlı 2 sürücüsünden birisi olan sürücü için balon diyecek birine de burada söylediği saçma şeyin ardından sessiz kalmam.

Hamilton, 20 yıldır tuttuğum takımda çaylak olarak çıktığı dönemdeki başarısına rağmen çiğliğinden dolayı hiç sevmedim. Şampiyon olduğunda da sevinmedim. Bu adam Lauda'nın eleğinden geçti, onun sayesinde kendini üst seviyeye taşıdı. 7 şampiyonluk, 98 yarış galibiyeti almış birine kalkıp da burada balon deyip sonra 22 yıldır izlediğini iddia eden biriyle de ben yarış hakkında konuşacak değilim.
 
Bu adamı tanımıyorsunuz sanırsam.
Trollük yapma.
38 yaşındayım ve 16 yaşımdan beri F1 ve F2 takipçisiyim.
Bir daha bunun gibi boş yorumlar atma. GP2 2005, F2 2017 yılında kurulmuş bir seri. Bilmediğiniz şeyler hakkında bu kategoride yazmazsanız sevinirim. Trollere burada yer yok. Bu bölümün kaliteli bir kitlesi var, kirletmeyin güzelim bölümü.
 
Son düzenleme:
16 yaşında yani 1999 yılında F2 ve GP2 kurulmadan onları izlediğini söylüyor ya. Bari sallayacaksan tutarlı salla. Hamilton'a balon demek saygısızlık asıl. Hiçbir başarısı olmayan Verstappen'i övüp Hamilton balon diyen birinin F1 ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bir daha bu tür saçmalıklarla bölümü kirletmeyin.
 
Hadi GP2'yi F2'nin öncesi olarak kabul etsek yine olmuyor. Bu arada hangi Formula serisiydi hatırlamıyorum ama GP2 öncesinde de bir Türk pilot vardı o kategoride yarışan. Onun adını hatırlayamadım kafayı yiyorum. :D
 
Son düzenleme:
GP2 idi o, Jason Tahincioğlu yarışıyordu.
Yok, daha yerli ve milli bir arkadaştı. :D Buldum, Can Artam. Kategorisi aklıma gelmediği için bulamadım, şimdi bakınırken denk geldim. Formula 3000 ve 2005 GP2'de yarıştı. Rosberg'in şampiyon olduğu sezon, doğru hatırladım bu kısmı. 2. olan da Kovalainen bu arada, sağlam sezonmuş.
 
Bu yarıştan sonra kimse bana Mercedes'in yavaş olduğunu söylemesin. Sezon başından beri yavaşız yavaşız ayağına yatıyorlar yarışa bak :D.
Umarım 2022'de tepetaklak olurlar, yoksa Verstappen da olmasa sıkıcılık abidesi yarış. Bir tek Multi 21 geçen yarış (unuttum şimdi hangisi) bile 2016 sonrası tüm turbo hibrit döneminin toplamından daha ilgi çekici.
 

Geri
Yukarı