İtempazar'dan alışveriş yapmayın

Berat Bozbulut

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtempazar sitesinden alışveriş falan yapmayın asla bakın gerçekten alışveriş yapmamanız gerektiği için bu konuyu açıyorum. Siteye dolandırıcı demek istemiyorum ama yani anladınız siz. Site güvenilir üye rolü veridiği binlerce satış yapmış insanların tamamı sizleri yazamadığım şeylerle araklamaya çalışıyor sitenin kendi yaptiği bir şey bu ve kesinlikle para iadesi vs. 4 5 gün içerisinde onlarca mesaj sonrası yapılıyor ki ben forumlarda konu açacağım hakkında yazılar falan yazmıştım onlara iade işlemi gerçekleştirmeleri için. Sakın alışveriş yapmayın ( tavsiye etmiyorum :) ) düzgün bir şey satın alma ihtimaliniz söz konusu değil müşteri temsilcisi bet sayfalarınkinden kötü, site bilerek size ücret iadesi yapmıyor uzun süre boyunca sizi yıldırmaya vs. çalışıyor cidden adam bana doğrulama kodu atmamış bana kanıt atar mısınız cart curt bir şeyler söylüyor ama adamın dolanıdırıcı olduğu çok belli yani onaylı satıcı seni pişman ederim diye tehdit ediyor la beni:D. Adamın satış yaptıgı birçok kişiyle konuştum hepsinin sitenin zaten böyle oldugunu bilerek iade yapmadıklarını ve satıcıların dolandırıcı olduklarını bildiklerine rağmen işlem yapmadıklarını falan söylediler. Üstüme iş alırım diye yazmadığım tonlarca şey var burada siz artık ne yapmak isterseniz. Elimde SS falanda var satıcının bunları yazdığı hakkındavs.

Son olarak zaten aklı başında insan random hesap, random key vs şeyler satın almaz para tuzağı oldugunu bilir fakat sitede bunların dışında satılan onlarca şey var ben daha farklı bir sebepten dolayı iade istedim adamlar 4 5 günde yaptı ve yapmayacaktı da dediğim gibi bildiğiniz zorla iade aldım siteden.
 
4-5 günde iade yapmaları dolandırıcı yapmaz, diğer siteler de aynı sürede yapıyor, daha ayrıntı verirsen anlarız ne olduğunu.
 
4-5 günde iade yapmaları dolandırıcı yapmaz, diğer siteler de aynı sürede yapıyor, daha ayrıntı verirsen anlarız ne olduğunu.

Kanka iyi güzel de biraz daha açık yazsaydın keşke her şeyi üstü kapalı anlatmışsın bir şey anlaşılmıyor.

Gayet anlaşılır yazdım tabii her şeyi dümdüz yazamam ama dediğim gibi dolandırıcı hesapları onaylı hesap diye onaylamışlar bunda anlamayacak ne var tam olarak? Kimlik doğrulamalı hesap diye vs eklemişler siteye ve hepsinin de kendi hesapları olduğunu düşünüyorum ben onaylı hesaplardan özellikle birkaç şey satın almayı denedim hepsi dolandırıcı direkt. Site onaylıyor bu hesapları daha birçok şey mevcut. Anlaşılır mı şuan? İade muhabbeti de aynı şeklide adamlar bilerek iade vermiyor.
 
Konuyu açana katılıyorum. İtempazardan bir hesap aldım. Bir hafta on gün sonra kadar kapandı. Satıcı silmiş tüm ilanları gitmiş. Siteye mesaj attım. Destekten gelen cevap "mahkemeye verebilirsiniz" şeklinde oldu. En ufak yardımcı olma çabaları yok.

Başka satıcıdan başka hesap aldım, günde bir şifresi değişiyor. Bir hafta sonra cevap vermez oluyor. Desteğe yazıyorum, cevap "biz aracı kurumuz, mahkemeye verirseniz, mahkeme de belge isterse göndeririz" şeklinde yine.

Kısacası aman uzak durun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı