- Makaleler
- 3
Siz daha çoooook beklersiniz
Geldiği anda iade işlemini başlattım . Kullanmadım bile ne zararı.Yasal olarak 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iadeyi kabul etmek zorundalar, tabii ürüne zarar vermediyseniz.
3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.
Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.
Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com
İade etmedim, sadece denildiği kadar umursamazlar mı değiller mi test etmek istedim. Neredeyse 4 ay olacak hala bir cevap yok, şaka gibi değil mi?Niye iade ettiniz ki hocam?
Neden iade kabul etmiyorsunuz?
Gaminggentr de dahil buna.3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.
Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.
Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.