O bile saçmaydı da bir nebze daha iyiydi en azından t*kt*k yoktu o zaman.Hocam 1 seneye unutulur ama başka bir b*k pörtler.
O bile saçmaydı da bir nebze daha iyiydi en azından t*kt*k yoktu o zaman.Hocam 1 seneye unutulur ama başka bir b*k pörtler.
Daha kötü olucak.Adamların pc sinde mining virüsü var bundan bir haber yaşıyorlar ama ben linux falan diyince dalga geçiyorlar bu Z kuşağından adam olmaz Acaba kardeşiminde içinde olduğu Gama kuşağı nasıl olacak.
Maalesef.Daha kötü olacak.
Hocam Doja Cat Kpop değil. BTS şarkılarını ben dinlemem. En son dinlediğimde yemin ettim bir daha dinlemem diye. 10 yaşındaki veletler stream kasıyor.Hocalar açık konuşacağım. Beni her tür müzik türü sarıyor ama her müzik değil. Mesela K-POP türünden Doja Cat'in (Emin değilim K-POP'a mı giriyor diye) genel müzikleri sarıyor. Veya bazı anlık olarak söylediğim BTS şarkıları var (Galiba BTS) ama köpeği değilim. "Allah mı BTS mi? Tabiki BTS Allah kim ki (Töbe)" diyecek gibi değilim mesela. Anime konusunda da aynı düşüncedeyim. Ve merak etmeyin 1 yıla unutulur Türkiye'de.
Hocam ben biraz yanlış anlamış ve anlatmışım kusura bakmayın. Bir de BTS o kadar sevmiyorum ama hani arada yapacak bir şey olmayınca ağzımdan random çıkıyor.Hocam Doja Cat Kpop değil. BTS şarkılarını ben dinlemem. En son dinlediğimde yemin ettim bir daha dinlemem diye. 10 yaşındaki veletler stream kasıyor.
Tövbe haşa ya, saçmalıktan başka bir şey değil. Ben utandım. Küçükler diyeceğiz ama bizde küçük olduk da hiç böyle şeyler yapmadık. Akıl yaşta değil baştadır.
Büyüdükleri zaman yüzleri kızarır zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.