K-pop neden seviliyor?

K-pop seviyonuz mu

• Evet

Oy: 13 5,7%
  • Hayır

Oy: 58 25,3%
  • Nefret ediyorum

Oy: 62 27,1%
  • Bayılıyorum

Oy: 6 2,6%
  • Rezalet bir şey

Oy: 80 34,9%
  • eh biraz diyelim

Oy: 10 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    229
Eskiden benim yasitlarim yani su anki kucuk yas grubu Justin Bieber'a saplantili, sacma, absurt, gereksiz bir fancilik ve hayranlik besliyordu. Bugun de bu KPOP icin gecerli. Yarin da farkli bir grup olacak. Dun de boyleydi, bugun de boyle, yarin da boyle olacak. Insanlar akilsiz.

Akli basinda, zeki, yastan bagimsiz her kisi boyle gereksiz reklam sarkicilarinin hayatina faydasi olmayacagini bilir ve bir sarkisini dahi dinlemez. Ama gel gor ki akli basinda zeki nufus dunyada cok az.

Hocalar açık konuşacağım. Beni her tür müzik türü sarıyor ama her müzik değil. Mesela K-POP türünden Doja Cat'in (Emin değilim K-POP'a mı giriyor diye) genel müzikleri sarıyor. Veya bazı anlık olarak söylediğim BTS şarkıları var (Galiba BTS) ama köpeği değilim. "Allah mı BTS mi? Tabiki BTS Allah kim ki (Töbe)" diyecek gibi değilim mesela. Anime konusunda da aynı düşüncedeyim. Ve merak etmeyin 1 yıla unutulur Türkiye'de.

Hocalar açık konuşacağım. Beni her tür müzik türü sarıyor ama her müzik değil. Mesela K-POP türünden Doja Cat'in (Emin değilim K-POP'a mı giriyor diye) genel müzikleri sarıyor. Veya bazı anlık olarak söylediğim BTS şarkıları var (Galiba BTS) ama köpeği değilim. "Allah mı BTS mi? Tabiki BTS Allah kim ki (Töbe)" diyecek gibi değilim mesela. Anime konusunda da aynı düşüncedeyim. Ve merak etmeyin 1 yıla unutulur Türkiye'de.
Hocam Doja Cat Kpop değil. BTS şarkılarını ben dinlemem. En son dinlediğimde yemin ettim bir daha dinlemem diye. 10 yaşındaki veletler stream kasıyor.

Hocam Doja Cat Kpop değil. BTS şarkılarını ben dinlemem. En son dinlediğimde yemin ettim bir daha dinlemem diye. 10 yaşındaki veletler stream kasıyor.
Hocam ben biraz yanlış anlamış ve anlatmışım kusura bakmayın. Bir de BTS o kadar sevmiyorum ama hani arada yapacak bir şey olmayınca ağzımdan random çıkıyor.

Tövbe haşa ya, saçmalıktan başka bir şey değil. Ben utandım. Küçükler diyeceğiz ama bizde küçük olduk da hiç böyle şeyler yapmadık. Akıl yaşta değil baştadır.

Tabii ki tövbe haşa ama dediğimgibi bas bayaküçük çocuklar gelmiş dininden olup sanıyolarki internetten öğrendikleri iki kelime ile din değiştiriyorlar tövbe Allah şu çocuklara şöyle şeyler göstermesin.

Büyüdükleri zaman yüzleri kızarır zaten.

Ben ufak yaş kitlesinden bahsetmiyorum ama. Şarkıları kimine güzel kimine kötü olabilir bunda problem yok. Ama kitlesi yüzünden çamur atmaya gerek yok. Sevmiyorsanız da sevmiyorum deyip geçin, nefret kusmaya hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı