Kablo çalan suriyeli mahlukat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu emin ol o çocuk kendi isteğiyle yapmıyordur. Takip edip asıl emri vereni bulacaksın sonra o namussuzu elektrik direğinden yere topraklama yapacaksın.

Yok yok yapma, çek çocuğu kulağından bırak emniyete. Ha ceza verilecek mi? Hayır. Ama en azından aklının bir köşesinde yer etsin.

Arkadaşlar izleyip yorum yapmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela ne yönden?
Vatandaşa ne hak veriliyorsa aynısı verildi sağlık sigortaları bedava maddi yardımlar kömür bunları geçtim sonucta yardım dediğin bu dilencilik suctur benim bildiğim zabıtalar bir şey demiyor avuctan büyük bıcak taşımak suctur ama kontrol edilmiyor.Şikayet etsen kimse takmıyor polisler biz yorulduk bunalardan diyip salıyor şikayetci oldun diye saldırıyolar daha bir sürü örnek sayabilirim.

Mesela ne yönden?

Vatandaşlık dağıtmanın ne anlamı var? Yıllardır kendi vatandaşımıza yapılmayan yardımlar onlara yapıldı. Ülkede V.I.P Muamele görüyorlar. Suriyeleri mazlum gösterip sevdirmeye çalışmanın bir anlamı yok. Ülkeyi orta çağ avrupasına çevirdiler. Çantasını alan Terorist-Katil-Tecavüzcü demeden sınırlardan içeriye girdi. Gelecekte Ülkenin toplumsal yapısı iyice altüst olduğunda bakalım size kim acıyacak. Bizden başka hiçbir ülke haklı olarak getireceği sorunlardan dolayı mültecileri istemiyor. Bu onları Irkçı yapmaz. Sizin izlediğiniz medya suriyelilerin şiddet olaylarını anlatmıyor. Aynı argümanları kullanmaktan bıkmadınız.

Arkadaşlar izleyip yorum yapmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Suriyeleri mazlum gösterip sevdirmeye çalışmanın bir anlamı yok.

Son düzenleme:
@sonsz @FalconPolat İllaki yardım alacaklar tabi. Paraları mı var? Haftalık 50 TL'ye çalışıyor adamlar. Adamlar çöpte yemek arıyorlar.

Önce ülkedeki işsiz Türklere yardım edilsin, bana ne 50 liraya çalışıyorsa umurumun köşesinde bile değil. Emin ol bunlar söylemek istediklerinin sadece %5'i. Bir gün işsiz kalıp devlet seni borçlandırıp suriyeli'ye maaş verdiğini görünce de bunları söylemeni bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı