Kâbus gördüğüm için uyumak istemiyorum

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 4 gündür kâbus görüyorum. Bazı korku oyunları oynadım ve korkunç videolar izledim kâbus görmemek için yapabileceğim bir şey var mı? Şu an çok uykum var ama uyumak istemiyorum.

Uyumamak tehlikeli bir süre sonra, biliyorsun. Ayrıca oyundan falan korkuyorsun, gerçek olmadığını sende biliyorsun 😊 Onlardan sana zarar gelmez birşey olmaz 😂 Eğer rüya da iken gerçekten rüya gördüğünü anlıyorsan sana bir taktik vereyim, gözlerini sıkıca kapatıp açarsan direk uyanırsın (Denendi Onaylandı) İstersen yatağa gir yat, öylece kal. Bir süre sonra uyuya kalırsın. İçin rahat edecekse (Ki eder) dua okuyabilirsin... Tavsiyelerim şuanlık bunlar.

(Yaşını bilmiyorum) Eğer yaşın küçük ise anne-babanın yanında uyu.

Eğer yaşın büyükse bence televizyonda çizgi film falan aç onu izlerken uyu(çizgi filmler genelde kafa boşaltır lütfen bunu hakaret olarak algılamayın).
Kesinlikle katılıyorum. Haber, Spor veya Çizgi Film izlemek kafanı boşaltır.

Uyumak yerine tercih edebileceğin bir şey var mı? Ben de bazen sırf uyku paralizi yaşamaktan korktuğum için uyumuyorum, kahve içip moralimi düzelttikten sonra yatağıma yatıyorum.

Uyumak istemiyorum.
Rahatlamak için yağmur sesi dinleyebilirsin. Çok huzur veriyor. Rüyaların gerçek olmadığını da aklınıza not edin. İyi geceler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı