Kavga anınızı anlatın

Lise 1 deyim o zamanlar yeni yeni liseye geçtiğimiz için pek arkadaşlık kurulmaz. Benimde ilk gün tanıştığım bi çocukla baya samimi olduk en yakın arkadaşlarımdan biriydi güya ben öyle görmüştüm onu. Neyse 1 hafta geçti 2 hafta geçti 3. haftadayız. Benim arkadaşta birine aşık olmuştu ama kız buna yüz vermiyordu. Yaklaşık 1 hafta sonra kız geldi benle konuştu. İşte senden hoşlanıyorum vs. bende sözde en yakın arkadaşım için reddettim. Biri bu kızı görmüş benle konuşurken gitmiş en yakın arkadaşıma anlatmış o kızı seviyor diye. Neyse bunla ben bizzat konuştum işte reddettim zaten ben gidip konuşmadım diye. O da tamam dedi kapattı konuyu. Sonra biz bahçede dolaşıyoruz. O bahsettiğim kızın yanına gidip pisleşti bi kaç arkadaşı daha vardı yanında. İşte yanlarına tükürdü vs. bende olum bıraksana napıyorsun dedim. O da sanane lan kızı seviyorsun aranızda bişey var demi yavş... dedi. Üzerime doğru yürüdü itti beni. Bende boğazından tutup ittim. Hoca geldi ayırdı çok uzamadan. Sınıfta ona bakmadığım halde hoca varken ne bakıyorsun lan ! dedi. Bende boş yapma kes sesini sana bakmıyorum dedim. Yaparsam ne olur o....... ananamı söylersin dedi. Ben hem sinirlendim hemde şok olmuştum. Bizim sıralar oturaktan ayrıydı. Tuttum oturağı attım bunun kafasına yan sıramdaydı zaten. Kalktım ayağa o da kalktı. O kadar sinirliyim ki ne yaptığımı gözüm görmüyor. Ben bunun ağzını burnunu kırdım neredeyse. Hocam geldi ayırdı. O olay okul için bitti. Ben hazmedemedim hala o lafı çıkıştı bunu tek başıma kıstırdım. Tekrar dövdüm. O günden sonra bi daha görüşmedik zaten sınıf değiştirdi.

Kısa ve öz anlatayım:

Yakın bir arkadaşımı sürekli aşağılayan, laf sokan(zaten sene başından beri gıcık oluyordum bu da işin tuzu biberi oldu) sınıfımızın şımarık zenginini duvara itip kafa attım. O da karşılık verdi ve ben 3 vurduysam o 1 tane vurabildi, en son yalakası olan kızlardan peçete isteyip tuvalete gitti. Burnundan dudağının üstüne kadar kıpkırmızıydı zaten. Araya hastalık dönemi falan girdi bir daha da muhatap olmadık bir birimizle.

1. sınıftayım. Çocuğun biriyle biraz kavga ettik (o zamanlar kafa kavgaya basıyor zaten.)Ben çocuğu kovalıyorum işte bir anda çocuk itti beni koşarken. Bende anaokuluna giden bir çocuğu yere düşürdüm yanlışlıkla. Yanında da abisi var orada abisi bana bir baktı ben o bakışo gördüğümde bir depar attım hemen sınıfın önüne kadar sınıfın önünde çocuk beni buldu. Beni yakamdan tuttu duvara dayadı, ben hemen korkumdan dedim ben yapmadım çocuk itti diye. Ama o dinler mi tam da yanımdan olayı gören arkadaşım geçiyor ona söyledim sen gördün ben yapmadım değil mi, dedim o da zaten korkudan hiç sesini çıkarmadan kaçtı sonra çocukta beni indirdi zaten gitti kardeşinin yanına.5.sınıfta yine gördüm o çocuğu dedim kesin hatırlıyacak beni, ama çocuk tepki bile vermedi. Ben unutmamıştım ama aklıma kazınmıştı. Neyseki o okuldan ayrıldım artık.

Birini abisiyle beraber dövmüştüm. Pek kavga sayılmaz ama:D

Vay bea ne kadar çabuk geçmiş.

Vay bea ne kadar çabuk geçmiş.
Hocam hala o okulda mısınız ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı