Kavga etmekten korkuyorum

Karşıdaki adamda kelebek çıkarıp bizim üstümüze yürüdü. Adam deli diyelim, o zaman ne halt yiyicez? Sakın ha sakın yapılacak bir iş değil o. Sen korkutmak istersin karşındaki saplamak ister araya gidersin.

Aynen öyle bu zamanda kimseyle tartışmayacaksın adam öldürmek tavuk kesmeğe dönmüş dostum benim 15 yaşındaki kuzen cebinde bıçak taşır olmuş daha dün abi abi oyun oyna benimle diye ağlayan çocuktu.
 
Bıçak taşıyan kişi 10 yaşındaki çocuk bile olsa bıçağa karşı durman kadar saçma bir şey yok. Türkiye de can güvenliğini sağlamak senin elinde.

Şu eziklik kavramı saçma bir şey. Kavga etmek istemeyen birisine ezik diyenler zaten geri zekalının teki.

Fakat normal kavgaya girmekten çekinme, yani teke tek gibi, çünkü insan yani ya ezildiğinde, ya da dövüldüğünde artık böyle nasıl diyeyim kendini korumaya başlıyor.
 
Neresi sizin orası toplanıp gelelim asjdfkasdgfs. Geçmiş olsun bu arada arkadaşınıza.

Sağolun xD. Kavgasına gideceğim, benimkine gidecek arkadaşlarım var ama işin sonu yok yarın bir gün onlar gelir ben tek iken.


Keşke herkes adam akıllı teke tek gelse, adam gibi dayağımı yerim otururum ama canıma bir şey olmaz.
 
Ezik duruma düştüğünü kabullen. Yumruk vuramadığın, onları pataklayamadığın için üzül. Önüne bak. Ezik hissetmek iyidir.

Nasıl yani? Ben ve arkadaşlarım 19 Mayıs'ta dağda dolaşırken (fazla yukarıda değildik) 5 Suriyeli karşımıza çıktı ve bıçakla kovalamaya başlamışlardı. Bizde kaçmıştık. Bu eziklik mi şimdi?🤔
 
2 dakikalık erkeklik için hayatından olabilirdin, bunu düşünerekten temkinli davran.
Ama gelip elinde çakıyla, bıçakla artistlik yapmayan 3-5 bebe sana atarlanırsa o zaman odunu verirsin.
 

Geri
Yukarı