Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Bana adam gibi bir aday söyle.

Amaaan, zaten kazanacağız. 😃
Malum kişiye ve HDP'ye vermediğin sürece - ki HDP'ye Troll olsan bile oy vermezsin diye düşünüyorum verir miydin oy sen? -
Gerçekten ülkeden aldı götürdü. Yolundan saptı. Halkın yanından geldiği halde halkı unuttu milleti unuttu. Bu adamı neden savunuyorsun?
Yakışıklı olduğu için mi? -Daha yakışıklısı vardır.
İyi bir ekonomist olduğu için mi? - Gelinen son nokta belli zaten Türkiye kendi kendine yeten ülkeler arasındaydı...
İç politikada mi başarılı? - Hayır, mülteci problemi, yardım isteyen depremzedelere karşı Twitter'ı kapatması..
Böyle uzar gider. Sen bana desteklemem iz için doğru düzgün bir sebeb söyle. Bu adamı neden destekleyelim?

@ChaosBoost, soruya soruyla karşılık vermeyeceksin. Doğru düzgün aday bulursanız haber edin.
Kardeşim sen malum kişiye oy vermemizi istiyorsun. Neden oy verelim biz bu adama? Karşısında olacak 1.5 iskender bu kadar zarara sokmaz sokamaz bizi. Ancak bu adam zarara sokuyor.
O adam dışında herkes gayet de normal adaylardir. Adayını hırsızlık yapmayacak biri olarak seçersen de ayrıca iyi edersin.

@ChaosBoost, gayet normal adaylar? Güldürme beni. Dediğim gibi keyfi değil mecburi. Güzel ülkemize yazık etmeyelim.
O yüzden vermeyeceksin malum kişiye. Zararı veren o, hala zarar vermeyelim diyorsun. Git olmadı Mansur Yavaş aday olursa ona oy ver. Git İnce'ye oy ver. Ama bu ülkenin ağzına edenlere oy verme.

O yüzden vermeyeceksin malum kişiye. Zararı veren o, hala zarar vermeyelim diyorsun. Git olmadı Mansur Yavaş aday olursa ona oy ver. Git İnce'ye oy ver. Ama bu ülkenin ağzına edenlere oy verme.

Üzgünüm. Yine kazanacaklar. En azından ülkeyle oyun oynayacak insanların eline geçmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı