Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Hocam kusura bakmayın açık konuşacağım, bu insanlara ne anlatırsanız anlatın duvara konuşsanız inanın daha faydalı olur ama yine de şansınızı denemek isteyeceğinizi düşünerek birkaç sebep belirteyim.
1. Onlara kılıçdaroğlu'nun din düşmanı veya ₺3r0r1s₺ yanlısı olmadığını üzerine basa basa anlatmanız gerek. Evet maalesef zor olacak ama görsel destekleme ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz, sayın reisimizin halkına ne kadar iç açıcı iltifatlar ettiğini, "Türklük ve Türkiye" kavramları ile ilgili neler dediğini, ekonominin sorumluluğunu üstlendiğini arşivleyip gösterebilirsiniz bu işinizi kolaylaştıracaktır.
2. bu konuda bir şey söylememişsiniz ama destekledikleri parti AKP ise onlara AKP'nin kimlerle ittifak olduğunu ve asıl ₺3r0r1s₺ yakıştırmasını kime yapmaları gerektiğini daha net açıklayabilirsiniz.
3. yüksek ihtimal her muhalefete muhalif bireyin kullandığı argümanları kullanıp "ama o HDP ile iş birliği yapiyür" kartlarını kullanacaklardır, onlara bunun sadece bir siyasi stratejiden ibaret olduğunu açıklarsanız fikirlerini yarı oranda değiştireceğinize inanıyorum eğer kendileri de düşünen ve sorgulayan kişiler ise fikirleri değişecektir ama televizyon başında duyduklarına körü körüne inanan kişiler ise yüksek ihtimal çabalarınız boşa gidecektir, şanslar dilerim.

Adamın varlığı sorun, bunu aday yaptılar sonra niye seçmiyorsunuz dediler. Sevmiyorlar, adamı sevmiyorlar. Taze, sıfır, daha yeni birini koyamadılar aday olarak. Ha koysa başka mazeret bulurlar mıydı? Pek tabi, masadaki adamlar mesela. Babacan ile Davutoğlu bir de adını bile hatırlamadığım adamın partisi neden yer kaplıyor abicim? Davutoğlu'nu ve Babacan'ı hain olarak görüyor Akpartililer. Maaşına zam gelince her şeyin iyi olduğunu sanacak kadar az düşünen bir kitleden lafla oy alamazsınız. Onların oyunu alamazsanız da dengeyi bozamazsınız. Ayrıca bu insanlar anam, babam, dedem nenem. Hepsini tanıyorum, hepsi aynı şeyi düşünüyor. Koyun karşısına düzgün bir aday, verelim diyorlardı.

Susayım susayım diyorum da olmuyor, umudu aday açıklandığı gün kesmiştik zaten. Bugün sonucu görünce şaşırmadık, şaşıran da ya fazla hayalperesttir ya da siyaseti yankı odasında yapmıştır bunca zaman.

Bu yazıyı Kemal Kılıçdaroğlu+Zafer Partisi olarak kullandığım oy pusulama da söyle. Sana gülsün. Hüdapar'a da Ysp'ye de karşıyım ama KK mecburiyeti vardı. Bunu git de 50 barajını geçmek için oyunu alamadığın seçmene anlat. 2. turda Rte alınca görürsün işin ne kadar ciddi olduğunu.
Tam olarak hangi söylemime paralel bir şekilde bunları söylediğini anlamadım. Oğan'ı mı destekleyelim yani? Kılıçdaroğlu'nun ve malum şahsın 50 barajını geçemeyip biz geçeceğiz diye hayaller kuran Oğan'ı mı? Şu an ipleri elimize aldık, kimi desteklersek o kazanır diyen adamı mı?

Her şeyden önce Oğan kitlesinin belirli bir görüşü yok. MHP'lisi de var, İyi Partilisi de var. Sanıyor musun ki Oğan "şu adayı destekliyoruz" dediğinde ona atılan bütün oylar bu sefer desteklediği kişiye kayacak?

Oğan iktidarın değişmesini istediği için aday olmuşsa bu saatten sonra gidip malum iktidara destek vermesi de saçmalıktır. En başından beri kendiside bunun böyle olacağını biliyordu şu an sadece kendince bir anlaşma yapmak istiyor.

Sen de bu kafayla devam edersen en fazla soğanın cücüğüyle oynarsın nebatinin dediği gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halkı sorgulayın agalar, Karadeniz, İç anadolu, deprem bölgesi koyunları sorgulayın. Zaten KK en mantıklı adaydı bu kargaşa içinde.

Bir şey kaybedilince otomatik olarak birini suçlama eğiliminde oluyoruz. Suçlanacak kişi KK değil, bu millettir. AKP'ye en yüksek oyların deprem illerinden çıkmasına ne diyorsunuz peki arkadaşlar?

Ey muhterem kardeşlerim ben fırkamın yolunda kimseyi arkada bırakmamak için buradayım. Herkes cepheden çekilmiştir ama şunu unutmayın ki savaşılmadan toprak kazanılmaz. Bu yüzdendir kendinizi ve tanıdıklarınızı ümitlendirmeye devam edin. İlk hedefimiz 28 Mayıstır. Bu taarruz daha çetin olacak bu yüzden savaşa katılmamış herkesi davet ediyorum. Savaşanlarda 29 Mayısa kadar savaşmanızı istiyorum ve inanıyorum. Sizler bu vatanı kurtaracak kişilersiniz. Biz buradayız bütün fırkamızı destekleyenlere iletin savaş devam ediyor.

Kendi ölülerine saygı göstermiyorlar bunlar. Yardım istiyoruz diye ağlayan biz değildik onlardı kusura bakmasınlar. Bize ne gelse az.

Herkes seferber oldu, on milyonlarca kişi yardım yaptı, hükümet adam gibi yardım etmedi, kurumlar çadırları parayla sattı. Ama sonra ne oldu yine AKP'ye verdiler. Bizim millet işte, klasik ne beklersin ki. Bazıları Atatürk'ü bile sevmeyen bu milletin başına ne gelse az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı