Recepkayacan
Hectopat
Daha fazla
Bundan 7 ay önce 98 kiloydum biraz az yiyerek 76 kiloya kadar düştüm. Ama proteine dikkat edemediğim için kaslardan da gitti tabii. Şu anda sınav senemi bitirdim ve spora başladım yaşım 17 boyum 178 kilom 76 ama %21 yağ oranım var, yani skinny fatim diyebiliriz. Karaciğer yağlanması olduğu için amacım yağ oranımı %15'in altına düşürmek. 3 gün önce spor salonuna yazıldım hoca kilo başına 2 gr protein onun 3 katı kadar da karbonhidrat alabileceğimi söyledi. Ama bunu tamamlayamıyorum ekmeği ve şekeri kes dedi okey ama ekmek olmadan yumurta yiyemiyorum kusacak gibi olduğum için yumurtadan protein alamıyorum. 400G tavuk göğsü kızartıyorum 1-2 kaşık yağda gideri var tiskindiriyor biraz yağsız olduğu için ama yapacak bir şey yok. Pşince 250 gr kalıyor ve 80 gr protein yapıyor. Geriye kalan 70 gr proteini bir türlü sağlayamıyorum. Günde 3 yumurta yerine 1 ölçek protein tozu kullansam yeni başladığım için bir sorun olur mu? Boy kilo belirttim yağ oranımı düşürmem için ne gibi bir yol izlemem gerekiyor?