Kilo vermek için öneriler

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yarın spor salonuna yazılacağım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben önceden 2 kez spor salonuna gidip pes eden birisiyim. Bunun sebebinin yeme planımın olmamasından dolayı düşünüyorum. Abartı şekilde yemek yemiyordum bazen. Onun dışında 184 boy, 98 kilom var. Vücudun şekil almasının 1 yıl bile sürebileceğini biliyorum, yani 3 ayda bir anda kilo veremem diye düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı tavsiye ediyor herkes fakat o kadar kalori yaktırıyor mu ağırlık antrenmanı?

Kilo vermek çok basit SADECE YEMEK YEME yemeği hayatından çıkar sürekli su iç ve kahve iç muz gibi meyvelerde tüket ama yemeyi düşünme açlığı hisset aç kalk aç uyu 3 haftada 10 kilo bile verirsin Ağırlık kaldırmak kas kütleni artıyıor kilo verditmiyor
Yemek yeme demeyelim de düzgün beslen diyelim.

Kilon fazla değil 6 ayda falan 30 kilo 35 kilo verirsin rahat. O sırada kas kütlesi de koysan 6 ayda fena olmayan bir vücudun olur.

Arkadaşlar merhaba. Yarın spor salonuna yazılacağım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben önceden 2 kez spor salonuna gidip pes eden birisiyim. Bunun sebebinin yeme planımın olmamasından dolayı düşünüyorum. Abartı şekilde yemek yemiyordum bazen. Onun dışında 184 boy, 98 kilom var. Vücudun şekil almasının 1 yıl bile sürebileceğini biliyorum, yani 3 ayda bir anda kilo veremem diye düşünüyorum. Ağırlık antrenmanı tavsiye ediyor herkes fakat o kadar kalori yaktırıyor mu ağırlık antrenmanı?

3 ayda bir anda kilo veremem düşüncesi çok yanlış. Ben 2 ayda 20 kilo verdim 180 boy 70 kilo (90 kilodan) emin ol kilo vermesi o kadar zor değilmiş hatta yeme düzenimi bile değiştirmedim diyebilirim. Sadece sporun sonunda 15 dakikalık 5.5 KMS hızda yürüyüş yaptım.

3 ayda bir anda kilo veremem düşüncesi çok yanlış. Ben 2 ayda 20 kilo verdim 180 boy 70 kilo (90 kilodan) emin ol kilo vermesi o kadar zor değilmiş hatta yeme düzenimi bile değiştirmedim diyebilirim. Sadece sporun sonunda 15 dakikalık 5.5 KMS hızda yürüyüş yaptım.

Hatta şu anda kilo almak için kardioyu kestim 10 gündür önüme geleni yiyorum 75 kiloya oturmak için.

Kilo vermek çok basit SADECE YEMEK YEME yemeği hayatından çıkar sürekli su iç ve kahve iç muz gibi meyvelerde tüket ama yemeyi düşünme açlığı hisset aç kalk aç uyu 3 haftada 10 kilo bile verirsin Ağırlık kaldırmak kas kütleni artıyıor kilo verditmiyor
Cok saçma geldi dedikleriniz.

Hatta şu anda kilo almak için kardioyu kestim 10 gündür önüme geleni yiyorum 75 kiloya oturmak için.
Ben kardiyo ağırlıklı yapmayı düşünüyorum. 45 dk 5.5 hızında yürüyüş gibi.

Sana şöyle diyeyim kalori açığı ile verirsin kiloyu mesela günde 1700-1900 arası kalori almaya çalış ama bu proteinli gıdalardan senin amacın ne yapmak ama başta onu söyle kas yapmak istiyorsan bu şekilde yersen yağ yakarsın biraz da kilon gider kas kütlesi eklersin vücuduna YT'ye kalori açığı nedir yazsan anlarsın hızlı vermek istiyorsan daha farklı yöntemler de var ama kas kaybedersin.

Bu arkadaşın dediği şeylerin 1 tanesini bile yapmayarak başlayabilirsin.

Benim tavsiyem ilk once guc kazanmaniz. 1 ay gidin her hafta agirliklari artirarak calisin, idmanin sonunda 20-30dk kardiyo yapin, tabii bol bol su da tuketin gunluk 3-4 litre en az. Ilk once spor aliskanligi kazanin, her defa agirlik artinca daha da motive olacaksiniz. Sonrasinda disiplinli sekilde yaparsaniz devami gelecek eger bir de duzgun beslenirseniz. Ben bu sekilde 185 95kg ile baslamistim nisanda su an 85 kiloyum tabii kas kutlesi de eklendigi icin.

Sağlıklı besleneceğim diye yemeği kesip meyvelere abanmayın onlarda kilo yapar, dengeli beslenin ve kalorinize göre tüketim yapın beslenme + spor ikilisini 5 6 ay ilerletirseniz rahat 5 6kg verirsiniz.

Kardeşim şimdi yapman gerekenleri ben sana güzelce baştan anlatıyorum bilgim var konuşuyorum sorun olursa bana sormaktan çekinme. Öncelikle beslenmeni konuşalım Günlük olarak 140 150 gram protein almanı öneririm. Kilon bana yakın fakat benim boyum 174 tek fark burada. Günlük olarak 1900 kaloriye ulaşmaya çalış düşük kalori ile beslenmek gibi bir hataya düşme. Tavuk göğsü ile ben protein ihtiyacımın büyük kısmını karşılıyorum sende aynı şekilde yapabilirsin. Karbonhidrat ihtiyacını da çoğunlukla kepekli ekmek ile karşılıyordum. Günün erken saatlerinde Karbonhidrat ağırlıklı beslenmen senin günün geri kalanında spor salonunda daha enerjik olmanı sağlar proteini akşama doğru tüketebilirsin. Spor salonunda antrenörler sana yardımcı olacaktır ilk 2-4 hafta vücudunun alışması için fullbody çalıştırırlar seni ilk 1 hafta inanılmaz bir ağrı hissedersin yüksek ihtimalle bırakmayı bile düşünürsün ama bırakma kesinlikle çünkü alışacaksın. Yemek işi de aynı şekilde 2. Haftadan sonra canın hiç bir şey yemek istemeyecek diyetinde kaçamak yapınca bile çok fazla derecede pişman olacaksın. Ben sporun başında koşu bandı olarak değilde mekik dağcı tırmanışı bisiklet koşu bandı karışık olarak kardiyo yapıp ısınıyordum. Aynı şekilde Spor sonunda da eğimli olacak şekilde koşu yap. Ve dikkat etmen gereken şey şu koşu yapmak Karbonhidrat yürüyüş yapmak yağ yaktırır. Bundan dolayı eğimli yürüyüş yapman senin yağ yakman için en iyisi olacaktır. Ben bir profesyonel değilim sadece kendi yaptığım şeyleri sana tavsiye ediyorum senin üzerinde etkisi ne olur bilemem olası bir şeyde sorumluluk kabul etmiyorum. Bunlar benim sadece önerilerimdir başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı