Kıza çıkma teklifi nasıl edilir?

Hediye olarak ne düşünmeliyim sizce? Gül gibi manevi değerli ürünler mi?
Kolye, çiçek, kızın sevdiği şeylerden. Kısacası bakınca seni hatırlayacağı şeylerden.

Yukarıda da denildiği gibi kabul ederse teklifi, kızı öp.

Yalan söylemeyeceğim, şuana kadar yaşadığım sorunların kendi çözemediklerim dışında yardım istemedim. Biraz utangaç bireyim aileme karşı.
Bak bu sorunu da çözememişsin işte. Utangaç olmanı gerektirecek bir durum yok, anne-baba sonuçta. Babana gidip bu durumu anlatsan hem sana daha iyi bir fikir verir hem de mutlu olur.

Starbuckstan kahvelerinizi alın manzaralı bi yere oturun mümkünse önceden ortamı test et konuşmanı biraz düşün ama oturup prova yapıp ezberleme biraz utana sıkıla etmen daha anlamlı ve duygulu olur kağıda bakıp söyler gibi olursan hiç bi anlamı olmaz
Kız Starbucks tutkunu değil.

Bak bu sorunu da çözememişsin işte. Utangaç olmanı gerektirecek bir durum yok, anne-baba sonuçta. Babana gidip bu durumu anlatsan hem sana daha iyi bir fikir verir hem de mutlu olur.

Onlar daha çok dersime önem veriyorlar. Bunu babamla paylaşayım, yemek parası verir belki. :D

Hiç teklif etmedim, teklif de almadım. Zaman içinde anılar biriktikçe, vakit geçirdikçe ismini beraber koyduk diyebilirim. Tabi bu herkes için geçerli değil ama bir zaman sonra "Benimle çıkar mısın ?" sorusu çok basit kalıyor. Konuya girişin, kurduğun cümlenin akıcılığı, nefes noktaları ve hitabın güzel olsun biraz çalış derim. Gül her zaman işe yarar ama yanında alacağın hediyeyi iyi seç çünkü yemek sonrası arkadaşlarının dedikodu malzemesi olacak ikinci şey hediyedir. İlki ise nasıl teklif etti sorusu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı